Citiraj iridana2666 prvotno napisa
Dođem kući u 4 i pol, poručamo do 5, sve ubacim u mašinu, počistim kuhinju (obrišem ormariće svaki drugi dan i plohu, frižider i ostalo svaki drugi), usisam, perem pod svaki drugi-treći dan (dok mi se kuha ručak za drugi dan), izađem onda sa klincima ili radimo nešto drugo, onda oko 9 ubacimo nešto lagano u usta, kupanje i spavanac, a ja onda ili popeglam nešto kojih pola sata ili se odmaram. Vikendom baš ništa jako ne radim osim ako je ružno vrijeme. Imam stan od 105 kvadrata. Ma sve stignem i to bez MM pomoći jer on radi dva posla.
:shock: :shock:

U kojoj brzini to sve radiš? Daj molim te, objasni malo detaljnije. Koliko dugo ovo traje: "sve ubacim u mašinu, počistim kuhinju (obrišem ormariće svaki drugi dan i plohu, frižider i ostalo svaki drugi), usisam, perem pod svaki drugi-treći dan (dok mi se kuha ručak za drugi dan)," Šta djeca rade dok ti radiš to sve?
Kad izađete van? Kad klinci idu spavati? Mora da su jako suradljivi kad sve to stigneš. U stanu od 105 m2, meni se ovo čini kao SF

Mi isto dođemo oko pol 5 - 5, jedemo do 5, pol 6, pospremimo kuhinju (nekad mm, nekad ja, nekad skupa), počistimo nered, odemo s klincima van oko 6, vratimo se doma na kupanje, večeru, malo se još družimo, pričamo, odmaramo i dečki idu spavati u 9. Nakon toga, ja sam spremna samo za krevet. Usisavanje, pranje poda i prozora, peglanje...to su za nas radne akcije. Zato i trebamo čistilicu, pa još jednom molim za preporuke.
Možda bi mogli otvoriti oglasnu ploču, kao za tete čuvalice?