probat cu. ispekla bih je cesce ali mi je tlaka izlaziti vani i paliti rostilj i cijela ta procedura pogotovo sad po zimi, a sve za dvije ribice :/
probat cu. ispekla bih je cesce ali mi je tlaka izlaziti vani i paliti rostilj i cijela ta procedura pogotovo sad po zimi, a sve za dvije ribice :/
a kako ju čistite? Meni je kokot užasno sklizak.očalinka prvotno napisa
U rolu se riba može peći tako da se stavi na rešetku a na nivo ispod se stavi pleh u koji se nalije voda. Tako npr. ja radim srdele. Onda se od pečenja ne presuše.
Obično ga čistim uz pomoć papirnatih ručnika.Hvala na uputi za pečenje u rerni, tako još nisam probala, al sad hoću. Samo, koliko vode stavite u pleh koji je ispod?
ja stavim ono centimetar dva. Bitno je da voda isparava, pa npr. srdele ne budu suhe nakon pečenja. I onda se lakše pere, odnosno treba oprati samo rešetku na kojoj su bile ribe.