Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: izbor ribe

  1. #51
    Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    Molvice
    Postovi
    1,830

    Početno

    probat cu. ispekla bih je cesce ali mi je tlaka izlaziti vani i paliti rostilj i cijela ta procedura pogotovo sad po zimi, a sve za dvije ribice :/

  2. #52
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,702

    Početno

    Citiraj očalinka prvotno napisa
    u rerni je još jako fiiiin riba kokot.mi je obožavamo!
    a kako ju čistite? Meni je kokot užasno sklizak.

    U rolu se riba može peći tako da se stavi na rešetku a na nivo ispod se stavi pleh u koji se nalije voda. Tako npr. ja radim srdele. Onda se od pečenja ne presuše.

  3. #53

    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Čavle
    Postovi
    40

    Početno

    Obično ga čistim uz pomoć papirnatih ručnika.Hvala na uputi za pečenje u rerni, tako još nisam probala, al sad hoću. Samo, koliko vode stavite u pleh koji je ispod?

  4. #54
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,702

    Početno

    ja stavim ono centimetar dva. Bitno je da voda isparava, pa npr. srdele ne budu suhe nakon pečenja. I onda se lakše pere, odnosno treba oprati samo rešetku na kojoj su bile ribe.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •