-
Ništa meni nije jasno - s jedne strane jedan zakon te štiti a s druge ti lešinari ti mogu upasti bilo kad i gnjavit te ko bijesni psi, s obzirom da živim u kući - tokom lijepog vremena smo non-stop vani- meni se jednostavno ne da strahovati da li ti inkasatori idu gnjavit me. Kad si u stanu možeš se pravit da te nema doma, ali meni se ni to ne da - zašto bih se ja skrivala od bilo koga? A većina tih inkasatora baš gnjavi i ponaša se ko Gestapo za vrijeme II sv.rata. Ne znam, Zakon je skroz protivan razumu a i iznos je preveliki. 7,00 kn mjesečno bilo bi realno. A ne 70,00 kn!!!!!
-
lešinari, bijesni psi 
to su ljudi koji rade svoj posao
jer je takav zakon
dal je zakon dobar ili ne, to je pitanje
vrijeđati ljude koji rade svoj posao je neukusno
ako netko od njih prekorači svoje ovlasti, ili je neugodan, bezobrazan, može ga se prijaviti
pojedinca
a ne vrijeđati sve te ljude
-
I nisam vrijeđala sve - napomenula sam da se pojedinci ponašaju ko Gestapo - ko bijesni psi. Zašto? Jer tak i je. A ih idem prijavljivati??? Taman posla, dala sam svoje podatke i sretna da ih ne vidim nikad više a kamoli da po Sudu hodam s tim...... ne znam se izrazit a da ne bude preuvredljivo. Dobro da kroz prozor ne uletavaju! Ovlast im je dana s vrha i zato se velika većina njih ponaša jako bahato i bezobrazno - a s rogatima se ne valja bosti jer zna se ko će izvući deblji kraj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma