održati će se u prostorijama Društva Naša djeca, Ulica kralja Petra Krešimira IV. 15/1 (bivša muzička škola) 13.12.2007. u 18 sati.
Pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Dobro nam došli
![]()
održati će se u prostorijama Društva Naša djeca, Ulica kralja Petra Krešimira IV. 15/1 (bivša muzička škola) 13.12.2007. u 18 sati.
Pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Dobro nam došli
![]()
a koliko to traje i kaj se otprilike dela?
Ajoooj, ja već pozvala trudnice.... šteta.Brzo ozdravljenje savjetnicama ~~~~~~~~
Bog,
ja naravno nisam vidjela ovu obavijest o otkazivanju i pojavila sam se s mužem tamo ispred DRUŠTVA NAŠA DJECA i naravno se smrznula dok sam došla do tamo. Ako dobijem neku prehladu imam koga za okriviti. Mislim da se ta obavijest mogla staviti i na neko vidljivije mjesto, a ne da moram kopati po forumu da je nađem!
![]()
Čuj meni je strašno žao što ste čekali na ovoj zimi, ali čuj, obavjest je stavljena na prvo mjesto i sa velikim slovima upisano otkazano, mislim da više od toga nije moglo. Ako je, još jednom, žao mi je.Bog,
ja naravno nisam vidjela ovu obavijest o otkazivanju i pojavila sam se s mužem tamo ispred DRUŠTVA NAŠA DJECA i naravno se smrznula dok sam došla do tamo. Ako dobijem neku prehladu imam koga za okriviti. Mislim da se ta obavijest mogla staviti i na neko vidljivije mjesto, a ne da moram kopati po forumu da je nađem!![]()
ivanka.vp, evo prošla su već dva dana, nadam se da ipak nisi zaradila prehladu!
isto tak vjerujem da si večer na kraju iskoristila za laganu šetnju s mužem i da ste se ugrijali zagrljajem!![]()
nemoj biti tak ljuta, bude još radionica!
Hvala na brizi ali evo za razliku od svih ukućana ja sam jedina prošla ove blagdane bez viroze!vimmerby prvotno napisa
Jupii!
Čekam novu radionicu i nisam ljuta. Sorry da sam malo pretjerano reagirala, ali hormoni su uvijek dobra isprika!
![]()