Planiramo kupiti orbitrek pa me sada zanima ,na što trebamo paziti kod kupovine.
Koji su kvalitetni?jer je susjeda imala jedan, koji je nakon kratkog vrwemena počeo tako cviliti.
Planiramo kupiti orbitrek pa me sada zanima ,na što trebamo paziti kod kupovine.
Koji su kvalitetni?jer je susjeda imala jedan, koji je nakon kratkog vrwemena počeo tako cviliti.
naš je Kettlerov
odličan, ali rijetko korišten od strane onih kojima je namijenjen![]()
kupljen u TL, star tri godine, nije zacvilio
nas je kostao nekih 700-800kn, kupljen u metrou, obican vulgaris nista fensi-smensi...
ne radi redovno (to je, koliko sam primjetila, cesta boljka svih orbitrekova, neovisno o marki) a posljednjih godinu i pol stoji na terasi, na kisi i vjetru, suncu i mjesecini - i svako tolko ga netko malo pokrene - i radi normalno - ne cvili
a mm mi obecao neki kvalitetniji kad na ovom oglodjem sarafe![]()
![]()
Znači najbolje je uzeti neki ,ne previše skup![]()
Naš Kettler je bio oko 1000 kn u Turbo sportu.
ja sam kupila u Metrou i kostao je oko 1000kn, ali mu je funkcija, nazalost, vjesalica u dnevnom boravku
ali sam sama sebi obecala da cu ove godine poceti vjezbati![]()
mi ga kupili u intersportu, sviđa mi se, čini se kvalitetan i nije preskup, moj je osnovni model za 1.199 kn (to je akcijska cijena), ostali su skuplji, ali isplati se pogledati![]()
Samo jedno pitanje za stručnije od mene: koji orbitrek - mehanički ili magnetni?
Pojma nemam u čemu je razlika, prosvetlite me![]()
Meni zvući bolje magnetni, no ni sama nisam ziher - koja je razlika????
Metro ima cijeli drugi mjesec akciju sa sportskom opremom, te imaju par dobrih orbitekova, no ni ja ne znam koji bi!
Help!!!
ja sam svojevremeno gledala neke talijanske... bio je jedan sklopivi, ali je bio skup kad sam ja imala volju kupiti, a kad je došla akcija - mene želja prošla...
trgovac me upozorio da neki imaju plitki "gaz", i da treba obratiti pažnju da li se pedale okreću tako da idu dovoljno visoko i duboko... i bolje su one koje imaju podešavanje (da se mjesto za stopalo može pomicati).
Koliko sam ja uspela da se raspitam bolji je magnetni - manje se čuje a i nemaš opasnosti od istezanja/pucanja/habanja sajli nakon određenog vremena. Malo su i nadžidženi meračima![]()
Od 3 koja sam ja videla u Metroovom katalogu najbolje mi se dopada onaj najskuplji - koji je btw 3-4 puta skuplji od običnih. Mehanički je najjeftiniji a mi ćemo uzeti onaj srednji po ceni, magnetni vulgaris. Ako i za njega budem imala vremena biće super.
najjednostavnije bi bilo da odete u teretanu i nećete imati problema za kupnjom orbitreka,u teretanama su profesionalni,no razumijem,nemaju svi vremena otić u teretanu,tako da se slažem da se ipak kupi ako se kupuje,nešto kvalitetniji orbitrek jer ovi po 700-800 kn jesu oni upotrebljivi,ali samo koliko dugo,dok se ne počne sve klimati.
Joooj, natali, što bih ja volela da mogu da odem u teretanu![]()
Nadam se da ćeš uspjeti pronaći vremena za odlazak u teretanu
i ja se meračim na kupnju, samo sad sam malo zbunjena usveziglede magnet vs mehanički
vidim da netko napisa da je magnerni bolji, a na drugom mjestu čitam da su mehanički, s lancem dugotrajniji i preporuča te
ima li tko upućen u tu problematiku?
Ja imam Kettlerov orbitrek, magnetni, za sada ne škripi, ali se i ne koristi previše osim kao vješalica... Ali mislim da su njihovi najbolji...
Imam jedno pitanje za orbitrek! Da kupim novi ili iz oglasnika koji je već korišten?
Hej cure! podižem temu. jel netko nedavno kupovao orbitrek?
ja bi ga sad kupila ali ne znam gdje i koji.
ne bi ni najskuplji ni najjeftiniji. nešto srednje, a da je omjer cijene i kvalitete ok.
uzmi si mjesec dana za razmišljanje... toliko je obično potrebno da odustaneš od kupnje![]()
![]()
evo ja razmisljam 2 tjedna, pa imam jos 2 tj da odustanem
ali ipak, je li netko kupovao u zadnje vrijeme, ima li negdje neka akcija?
Meni je uskoro rodjendan,pa sam navatala Mm-a da mi kupi Orbitrek na poklon,pa moram dok ga ne prodje volja poraditi na tome
Nasli smo neki no name s oznakom RX 803-200-tinjak eura,i RX811E za 300-tinjak....
Da li je iko cuo za doticne?
Na kraju kupili Kettlerov,godinu dana star
I,sta sad?
Ima li cura s iskustvom u vezbanju?
Neki link,uputstva,bilo sta?
Nije samo,stanes i vrtis![]()
nakon puno surfanja, razmišljanja kupila et 5.1 energetic magnetic(intersport) i prezadovoljna. Čvrst, stabilan, tih. Sad se treba baciti na vježbanje.MM već vrti.
Gledala sam Hammer, Kettler, Body sculpture...ali sad im nije sezona, a i dosta su skupi, ovo mi se čini najboljim omjerom novca i kvalitete.