Citiraj zhang prvotno napisa
Ugljikohidrata (povrća) koliko stane u dvije šake (onako kako ih skupimo dok pijemo vodu iz pipe).
Ajme pa tu ne stane skoro ništa u šaku...

JAJA S HRENOVKAMA (7 blokova)

4 jaja
3 hrenovke
1 paprika
1 paradajz
1 žličica ulja
2 žlice vrhnja
4 kriške kruha
1 jabuka
6 badema
Za koliko osoba je ovaj ručak/večera?
Što znači "7 blokova"?

tu ti je glavna razlika između zone i Montija
skinute kile s Montijem se teže vračaju, enam jo-jo efekta
Vidiš, to je veliki + za Montija. A s dr. strane meni je na Montiju uvijek falila neka namirnica, to konstantno odvajanje ugljikohidrata i proteina me izmorilo, ja više volim pojest kompletan (ukusan) manji obrok (zato me zanima Zona), nego veći, a bezukusan. Iako priznajem, nisam dovoljno dobro istražila Montija da bih otkrila i dozvoljene ukusne recepte (ona čokoladna torta mu je božanstvena ), možda i hoću.

Citiraj LeaB prvotno napisa
Sva hrana postaje energija. Energija je i na fizičkoj i duhovno razini. Na fizičkoj se ne troši jer smo statični, a na duhovnoj jer smo pasivni.

Kada sam pustila energiji da slobodno teče a ne da se akumulira u meni (u mom slučaju bio je posao u pitanju) kreativnst je rasla a kile padale.
Pa mi je onda poraslo i samopouzdanje koje je dovelo u moj život makrobiotiku (nije da ja nužna) koja me stesala sa 44 na 38.
Osjetim da je ovo živa istina. Ali treba se više faktora "susresti" da energija dobije slobodan protok. Radim na tome.