-
:shock:
koliko crnjaka ovdje, a nije me bilo samo 2 dana :shock:
Uglavnom, sve što je već prošlo - sva sreća da je tako, a za koze - sve to nas čeka prije ili kasnije, a opet kažu da je bolje prije.
Ni MM ih nije imao, a ovu sezonu ih očekujemo, tak da isto ne znamo kak ćemo to izvest. Prošle godine kad su stigle u vrtić, raspitivao se o cjepljenju, ali su mu rekli da to uopće nije nikakva garancija da ih neće dobiti, odnosno da ih može dobiti i od cjepiva :/ pa je odustao, a Patrika smo na neko vrijeme izvadili iz vrtića dok ne prođu, tak da smo prošle godine uspjeli izbjeći, ali ove....tko zna.
Kavica - hm, bilo je burno - dečki su obrisali i uglancali podove (za to smo bar trebale dobiti gratis kavu
)....najurcali se, iako je u početku kad su se iščastili morskim plodovima izgledalo da se baš i neće složiti
. Ivanu je trebalo malo vremena da za ovog mog borga skuži da je otpor uzaludan, ali kad je skužio, sve je bilo u redu. Kad je Ivan otišao na wc, jedva sam polovila patrika da ga ne ide tražiti jer će doći
yas se je stvarno trudila dobiti ih zajedno u isti kadar, ali to je bila nemoguća misija.
Uostalom na slici se vidi da sam iznemogla od hvatanja
. Sljedeća kava, molim s nesicom u termosici na igralištu
Poslije je isto bilo prepričavanja kak je "bio na kavi s ivanom i da će opet ići s ivanom na kavu"
- nisam znala da se to tak zove :? , pa ga pitam, misliš na valjanju i brisanju podova - a on kaže: "da"
Šteta da nam se obitelj Blaze nije mogla pridružiti, ali imam neki osjećaj da bi ispraznili kafić u sekundi - i ovako baš ljudi nisu bili jako oduševljeni.
Drugi put!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma