Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
Zaboravila sam napomenuti da mi zbog zdrave prehrane ovih dana djeca kenjaju kamenje... Nemam pojma kak se toga riješiti kad gospoda neće povrće Ferzym možda,,,
Ne znam, ja nikad ništa nisam davala, iako je patriku normalnije da ima tvrdu stolicu (čitaj: ili brabonjke ili komadinu koje se ne bi posramio ni sam superman) , nego mekanu, ali s obzirom da on s tim nema nikakvih problema, nikad nisam intervenirala...zapravo, on pije puno mlijeka, pa tko zna kakva bi mu bila da ne pije, iako jede i povrće, ali očito to nema baš neke prevelike veze, jer od mesa je jo uvijek na kobasicama i špeku, ako se to uopće može nazvat mesom.
Ako ti hoće sokove, mislim da ti je bolje uvalit sok od šljive (meni uvijek pomogne ), nego neku kemiju!

Oooooooooooo, neki dan je pala i sarma - najprije samo kobasica iz sarme (jer je kad sam ga pitala jel hoće jesti sarmu rekao da on ne voli sarmu :shock: - a prošle se godine objedao u njoj), onda ajde malo meseka, a onda bi i zelja i tako on pojeo pola jedne kapitalke!