Dobro jutro!
Oprema kompletirana! Čak smo nabavili i kacigu. I to neku turbo-ultra-super (nadam se da će izdržati i slijedeće godineMare-jeste nabavili opremu za Lovru?). Sve je i testirano na Kupresu, tako da smo mirni. Jedino nemamo potkapu - nema toga kod nas za kupiti, valjda ćemo naći u Sloveniji.
Inače, bit ću slobodna pozvati sve zainteresirane da se zalete do nas na Pohorje na druženje i sanjkanje!Nekako mislim da je vama iz sjeverne, zapadne Hrvatske to jako blizu...
trak, jesi bila u Intersporta? Tamo sam vidila lipih odijela (a i kod njih je počelo veliko sniženje).
A o temi bratska ljubav... Ja sam se jako bojala kako će Lovre reagirati na Šimu (jer mu je Šimin tata apsolutni favorit, najbolji prijatelji ...). Međutim, to je prava idila! Ujutro se budi s njegovim imenom, zaspiva također. Kad nešto kupujemo, trebamo kupiti i za Šimu. Stalno priča kako će ga naučiti igrati nogomet, tenis... Zadnje vrijeme ima nekakve mini-ispade, ali sve u svemu ništa strašno. Nadam se da će takav biti i prema vlastitom bratu/sestri.
haribo, ja za gledanje slika, nažalost, trebam pričekati dolazak doma...