Nakon svih ovih blagdanskih prežderavanja i iživljavanja sa hranomja sam odlučila ići napraviti dan nakon Nove godine kompletnu krvnu sliku i otkrila da mi je kolesterol 5.8 (gornja granica 5.0). Patriku se sa nekih 7 mjeseci otkriven povišen kolesterol i trigliceridi s time da je tada imao nekakvu gadnu virozu, krv je vađena odmah nakon sisanja, a i jetrene probe mu nisu bile najbolje, da bi na kontroli nakon 2 tjedna kolesterol bio na gornjoj granici, a trigliceridi super.
Patrik mora ponovno ići vaditi krv za te masnoće no mene je sada uhvatila prava frka kada sam vidjela da i sama imam povišen kolesterol (iako vjerujem da je to dijelom i posljedica višednevnog unosa ogromne količine masne hrane)Bojim se da mu moje mlijeko nije premasno. Zapravo bi po toj logici to i trebalo biti točno. Što da radim s dojenjem? Noćna mora mi je i sama pomisao da moram prestati, ali ne želim djetetu davati premasno mlijeko ako mu to šteti. Naravno da ću se konzultirati s doktorom, ali nekako si mislim da će im prelako preko usta preći ta odvratna rečenica. Stvarno mi suze idu na oči i pri samoj pomisli da Patrika moram odvikavati od sike.
Molim pomoć