-
kuhanje iznova ili? spremanje istoga?
dobar dan, mi imamo nekih problemčića s trenutkom kad dati nadohranu, naime dogodi se da ja krivo procjenim i spremim nešto i onda ako ona ne želi tada jesti , ja neznam da li da to isto što san spremila dam ponovo ili da spremam iznova, ... bilo ib mi lakše kad bi mogla recimo spremiti neke žitarice i naribati neku voćku unutra pa to spremiti u nešto, hm neznam ni sama u što i da mogu poniti recimo u šetnju kad idemo pa joj dam tada ili već nekako, kako ste vi to riješavale.....ne bih joj davala hip
-
ja znam spremiti u malu staklenu posudicu, super su i staklenke od kupovnih kasica. jedino jabuku nemoj samu ostavljati jer kada potamni zatvara., banana zna pocrniti u dodiru sa zrakom ali to nije opasno, mozes samo maknuti taj gornji sloj za zlicom ili potopiti sa malo vode da uopce ne dolazi u kontakt sa zrakom ( ovo vrijedi samo ako neces mrdati teglicu, dakle ako ostajete kod kuce pa dajes kasnije ). Srecom nemam problema sa hranom, pa sve sto dam i pojede, ali ima i nekih situacija kada nesto ne zeli, pa to ljepo spremim i dam za sljedeci obrok..
-
Naravno da možeš spremiti za kasnije,pogotovo voće i žitarice..ali ipak ne sve,neko povrće nije zdravo podgrijavati (što možda već i znaš),npr.krumpir,špinat..ubi me nemam pojma zašto :?
Kašice možeš spremiti u plastične posudice sa poklopcem,imaš ih kupit zgodnih u svim većim centrima na odjelu plastike,a ako hoćeš dati više parica ima u ljekarnama plastičnih posudica i od (kršitelj koda)a..ista priča samo drugačija cijena
Imaš i u DM-u posudica sa žličicom u kompletu baš za nositi van (sad se sjetila)..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma