Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Divlja kost

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Divlja kost

Ja mislim da se to tako zove. Počelo me boliti prekjučer na unutarnjoj strani šake, na dlanu, u korijenu srednjeg prsta. Kao da ispred prsta imam malu kuglicu koja je pored zgloba i možeš je nevezano za zglob pomicati i osjetiti. Boli pri dodiru i dok nešto činim. Jel se nekom ovo događalo

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ista stvar, na desnoj ruci. Imam ju već mjesecima, još nisam kod doktorice. Koliko sam čitala na netu to je ganglion, ovdje je najbolje opisan:
    http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/881/
    Navodno se zna vratiti nakon liječenja pa još ne razmišljam o tome dok mi ne bude jako smetao.

Pročitala sam negdje da se nekad davno liječio biblijom - staviš ruku na ravnu površinu i udariš biblijom, mislim da bi nakon toga oči ovako :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam se bila udarila po prstu...skočilo mi isto tako nešto...
    bila kod dr reko hrskavica iskočila...
    udarila sam prstom u pileću kost kad sam prepolovila pile...
    to je bilo dugo ali se povuklo...samo od sebe...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod nas se to zove mrtva kost i imam jednu na ruci godinama. i ne boli me. Nego, kod nas u narodu vazi da kad imas tu mrtvu kost moras naci grob gdje ne znas ko je sahranjen i protrljat sa kosti po nadgrobnom spomeniku
    I dok trljas govori"Kako ja ne znala ko je ovdje sahranje, tako mi se neznalo za ovu mrtvu kost"

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    kod nas se to zove mrtva kost i imam jednu na ruci godinama. i ne boli me. Nego, kod nas u narodu vazi da kad imas tu mrtvu kost moras naci grob gdje ne znas ko je sahranjen i protrljat sa kosti po nadgrobnom spomeniku
    I dok trljas govori"Kako ja ne znala ko je ovdje sahranje, tako mi se neznalo za ovu mrtvu kost"
    ovo je bolje nego biblijom

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    Citiraj snorki prvotno napisa
    ovo je bolje nego biblijom
    urlam od smija

da sam znala za ove narodne "lijekove" ne bi ja svoju odvela pod nož

meni je ta divlja kost bila na ručnom zglobu s gornje strane. nakon nekog vrimena me baš počela smetat i bolit. i fino ja pod nož da dr. to sredi. i sad je ok.
    a nastala mi je nakon pada kad sam se dočekala na tu ruku i po dr. objašnjenju pukla je neka vodena opna (ni danas nemam pojma šta mu to dođe) pa se stvarala nakupina masnog tkiva. kako bilo da bilo i šta god se skupljalo više se ne skuplja.
    ali sam jedino fulala kirurga koji se očito tek praksira u kirurgiji pa mi se rez poprilično vidi. a kad je zima i hladne mi ruke taj rez i pomodri.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tek vas sad čitam

Previše mi gledate onu narodnu medicinu što je na Hrt navečer, mislim ponedjeljkom

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

to vise cak ni ne rezu nego samo punktiraju i to tek ako zbog toga ima nekih bolova, inace se ostavlja na ruci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •