Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Kako očistiti mikrovalnu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kako očistiti mikrovalnu?

Mikrovalna mi je koma, nisam je niti jednom oprala

A stvarno moram, i budem

S koji sredstvom da pošpricam iznutra, e, to me zanima?

Kad Nini nešto grijem, obavezno poklopim, ili stavim kuh. papir, perem savjest

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ako sam dobro zapamtila (nisam probala ali budem) u zdjelicu se stavi vode i kriške limuna mikrovalnu na najjače i 2 minute. navodno ide lako onda

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

anima odmah sam se sjetila onih reklama za sredstva za čišenje i prljavih mikrovalna...
    hm,moj jedini savjet je da ju prebrišeš svaki put kad ju koristiš...
    magična krpa i malo čarlija...
    ma milina...moja je mislim 4godine stara i još je nisam ničim morala ribati...
    to ti se tak najlakše održava

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj emanina prvotno napisa
    ako sam dobro zapamtila (nisam probala ali budem) u zdjelicu se stavi vode i kriške limuna mikrovalnu na najjače i 2 minute. navodno ide lako onda
    potpisujem i :D

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pretpostavljam da onda samo prebrišem krpom? Ne trebaju mi onda nikakva druga sredstva?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Pretpostavljam da onda samo prebrišem krpom? Ne trebaju mi onda nikakva druga sredstva?
    ovisno u kakvom ti je stanju
    ako se baš nešto ono dobro zapeklo neće proći samo tako
    ako je prosječno prljava ta vruća para će to lijepo razmekšati i samo ćeš obrisati
    probaj, niš ne košta
    a fino miriši

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

odlično, probat ću sutra pa javim rezultate

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ako ti ostane neka tvrdokornija mrlja nakon ovoga s limunom uzmi malo sodebikarbone na krpicu i istrljaj. Meni svaki puta sve ode.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovo s vodom i limun je u biti da se sve skoreno otpusti, a rifljanje nekom mikrofibrom ili tako nešto ti ne gine.
    Limun je da ubije mirise, također preporučam sodu bikarbonu (ili prašak za pecivo).
    Ja u mikrovalnoj izbjegavam bilo kakve deterdžente.

E, ovo s limunom i sodom bikarbonom je dobro i za ubit neke mirise u hladnjaku.

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja u mikrovalnoj nikad ne koristim deterdžente, samo limun i sodu sa vodom. I sve ode bez problema.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čitajući ovaj topic sjetila sam se da ni ja nisam dugo oprala mikrovalnu
    stavila sam više puta krišku limuna u vodi i prala sodom bikarbonomi ribala spužvom
    i recimo da sam je očistila ali i dalje smrdi
    ne znam šta dalje da pokušam
    opcija da je svaki put nakon upotrebe obrišem kod mene ne dolazi u obzir jer osim što sam lijena, zaboravim je prebrisati

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam svoju prala sa čarlijem. Malo stavio čarlija na spužvu sa žicom i operem, ali to radim češće pa nema tvrdokorne prljavštine.

No sada sam tu pročitala da se ne smije prati deterđentima? Zanima me zašto?

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam neki dan svou očistila, kako je netko gore već napisao, tako što sa stavila jedan narezani limun u zdjelicu vode vtila na najjače pazeći da n eprokuha.

Samo od ebe je sve nestalo, ja sam prešla krpicom i voila.

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Ja sam svoju prala sa čarlijem. Malo stavio čarlija na spužvu sa žicom i operem, ali to radim češće pa nema tvrdokorne prljavštine.

No sada sam tu pročitala da se ne smije prati deterđentima? Zanima me zašto?
    Ovako i ja radim. Nakon spužvice sa čarlijem, dobro ju prebrišem vlažnom krpom i to je to.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja svoju očistim arfom . Jest da nije jako prljava jer ju koristimo samo za podgrijavanje napitaka ili za odmrzavanje pa nema nikakvih miomirisa. Ovo sa vodom i limunom budem isprobala kod drugog čišćenja...koje će biti..... :?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Ja sam neki dan svou očistila, kako je netko gore već napisao, tako što sa stavila jedan narezani limun u zdjelicu vode vtila na najjače pazeći da n eprokuha.

Samo od ebe je sve nestalo, ja sam prešla krpicom i voila.
    i ja i ja :D

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Znaći stavi se cjeli narezani limun u koliku količinu vode?
    I staviš na koliko dugo u mijrovalnu?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Znaći stavi se cjeli narezani limun u koliku količinu vode?
    I staviš na koliko dugo u mijrovalnu?
    narezala sam jedan limun po dužini, okrugle kriškice, ubacila u obični duboki tanjur s vodom i stavila u mikro 3 min na najjače, kasnije sam odmah prešla periljkom s onom grubljom stranom i još jednom sa onom krpicom i stvarno je super, naravno, tanjur onaj kaj se vrti sam oprala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nakon ovih super iskustva, i ja se spremam na pranje.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam pokupila taj savjet tu na forumu i stvarno super funkcionira Još kad bi se pećnica mogla tako lako očistiti.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod md-a mikrovalna nije oprana nikad, a stara je 2-3 godine. za to je vrijeme bila u cestoj upotrebi i sve je skoreno i masno. zanima me jel sljaka taj recept s vodom i limunom i na tako staroj i iskusnoj zmazanoci? inace, kad ju otvorim, dode mi da se ispovracam. ja sam ju htjela izribati s cillitom i zicom ali mi md nije dao. sad sam naletila na ovaj topik pa vas pitam za savjet, sto uciniti u slucaju tako dugotrajne i tvrdokorne prljavstine?

onaj tanjur sam izribala zicom i uspjela ga dovesti u kakav takav red, ali ne znam sta da radim s vratima i unutrasnjosti (trebate to vidjeti, koja koma e.)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne

kupi novu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sra.nje. hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    kod md-a mikrovalna nije oprana nikad, a stara je 2-3 godine. za to je vrijeme bila u cestoj upotrebi i sve je skoreno i masno. zanima me jel sljaka taj recept s vodom i limunom i na tako staroj i iskusnoj zmazanoci? inace, kad ju otvorim, dode mi da se ispovracam. ja sam ju htjela izribati s cillitom i zicom ali mi md nije dao. sad sam naletila na ovaj topik pa vas pitam za savjet, sto uciniti u slucaju tako dugotrajne i tvrdokorne prljavstine?

onaj tanjur sam izribala zicom i uspjela ga dovesti u kakav takav red, ali ne znam sta da radim s vratima i unutrasnjosti (trebate to vidjeti, koja koma e.)
    vrijedi voda i limun isto. ako je uspjelo kod odreda za čistoću gdje mikrovana isto godinama nije bila oprana, ond amislim da će i tebi. malo duže ostavi u mikrovalnoj, dodaj malo i sode bikarbone da sredi smrad neugodni, i nakon toga ribaj, sve će se tada smekšat i lako će se skinit.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj, nemaš stvarno što za izgubiti

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja sam se ovaj vikend dala u ciscenje. OK je otislo, no morala sam jos dosta ribati.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma ja kad dodem kod md-a/sveki samo cistim po cijele dane

oni valjda nisu culi za odrzavanje cistoce u kuci

dobro ajde nije ni moja mama ali ona ima 3 firme i nema je po cijele dane, a sveki je non stop doma, ne ide ni do ducana

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a sto radi sveki ? gleda tv ?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da bar :/

ili nakuhava, ili bleji u prazno. ne kuzim ja tu zenu ni malo. brije na neku finocu ovo ono a ne cisti kucu. btw, oni nemaju telku u dnevnoj sobi jer im to dode kao neki "salon" (valjda deformacija iz diplomacije)

sorry na OT

maria nakon tvog komentara sam fakat mislila da bacim tu mikrovalnu, ne bi bilo lose. meni se ovak gadi opce otvorit vrata. ovo drugo u kuhinji sam izribala kolko se moze, bome mi je trebalo vremena..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ako imaš novaca za kupit drugu....ne vidim razlog da rifljaš, osim ako te rifljanje veseli ili ismiruje

3 godine neoprana mikrovalna je izazov i za odred za čistoću

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

procitala sam "ako imas novaca za kupit drogu.."

ja bi imala, ali md pripada u skupinu izrazito militantnih anti-potrosaca (on za sve, sto god da kupujem, veli "a kaj ce ti to?"), a kuca je njegova.. ma problem je sto ju moram povremeno koristiti, to mi se gadi pogotovo za malog, a za novu nema nade :/

BUBI80 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bok cure!

stavite u zdjelicu malo octa, vode i malo limuna, upalite je na nekih 3 min na najjače. Ocistit ce fenomenalno, neutralizirat mirise, samo se prebriše, bez ribanja.
    Ocat cini cuda!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •