http://www.encian.hr/index.php?izbor=vijesti&id=460
ajmo, tko će sa mnom?
Budući da mi se ne da ići na UN, NEEE DA, a MORAM skinuti kile, ovo mi se ne čini loš izbor, čula sam da djeluje.
Tu možemo bilježiti rezultate![]()
http://www.encian.hr/index.php?izbor=vijesti&id=460
ajmo, tko će sa mnom?
Budući da mi se ne da ići na UN, NEEE DA, a MORAM skinuti kile, ovo mi se ne čini loš izbor, čula sam da djeluje.
Tu možemo bilježiti rezultate![]()
kada počinjemo ?
utorak ?
može :D
evo išla sam u ljekarnu kupit TOP SLIM čaj, da si potpomognem55 kn
ajde, bit će lakše izdržat ako smo zajedno![]()
dobro ,može utorak
super, javimo se sa rezultatima, u srijedu :D
Moj muž već godinama ide na tu dijetu, trudi se da to bude jednom mjesečno, to je jedina dijeta koju on može izdržati bez problema, i svaki put skine cca 2kg, ali dio toga se i vrati. Ja sam bila samo jednom, skinula 1 kg.
ja sam probala jednom davno, uz Topslim, tu dijetu.... bez uspjeha.
Vama želim puno više sreće
Piše da mijena počinje 8. siječnja u 12:38 - što to znači, da se do tada jede kao i obično? :/
Hm, definitivno nije za mene jer dojim, ali zanimaju me rezultati. Ja sam na Montiju, malo prilagođenom, ali funkcionira.
Da,do 12:37normalno možeš jesti,a nakon toga postiš do idućeg dana do 12:38,uz dozvoljene napitke,naravno.Probala sam davno(kao potpora bratu),izgubila sam 2 kg,ali sam ih ubrzo i vratila.Bit ove jednodnevne dijete je čišćenje organizma kao i pri svakom postu više nego mršavljenje....
i ja vam se pridružujem!
probala sam jesenas i izdržala sam 3x (nisam imala društvo za dalje) pa se nadam boljem uspjehu u virtualnom društvu....
nisam sigurna jesu li izračunali prema zimskom vremenu pa je bolje nadodati po 1 sat prije i poslije
Ovaj se put lijepo poklopilo: može se ručati u utorak i lakše izdržati ta 24 h.![]()
Probala sam ovu dijetu par puta i svaki je put otišla jedna kila. Nije neophodan neki poseban čaj, možeš piti bilo koji.
Ovo je baš dobra ideja jer sam novu godinu započela s dijetom. Ovo će mi se odlično uklopiti, ako izdržim, jasno. Lakše mi je izdržati ako taj dan radim, a ovaj sam tjedan doma pa je i iskušenja više. No uz pomoć i hrabrenje srodnih duša bit će lakše.![]()
Prijavljujem jutrošnje 'stanje': 61,7.
Javim se u četvrtak s rezultatima.
Draga Maruška, znam da je stereotip, no ipak ću ti reći: Da su bar meni tvoje kile!![]()
evo i ja ću
da bude veća vjerovatnost da ću izdržati čak sam išla izvaditi zub 8)
najela se ko prase u 12.30, otišla izvaditi zub i sad čekam kad će me uhvatiti glad, ali će vjerovatno bol biti jača pa možda i izdržim od sutra
pijem vodu![]()
Dobra ti je metoda.aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Sad sam već stvarno gladna... Srećom, večeras imam odbojku pa neću sjediti ispred TVa...
Tomica, ovo je za mene skoro plafon kilaža (nikad nisam imala više od 63). Brojka se podudara s onom kada sam izašla iz rodilišta.
Još nije službeno gotovo, čekam 12,38 da se bacim na klopu, prije posla sam se vagala oko pol 10 i STVARNO je otišla jedna kila :D :D bez posebne muke, juhu :D
a kile se uvijek vrate ako ne paziš, naravnož
moja je taktika ovo i ne jesti poslije 18 sati, pa vidjet ćemo
mene je noćas uhvatio strah da mi ne pozlije pa sam pojela čokoladu![]()
čestitam na kili, ali da te razuvjerim, to nije kila sala, izgubila si skoro litru vode i malo špeka , ali i to je super, organizam se pročistio
ja čekam drugi mjesečev ciklus, ali neću više vadit zub![]()
štetaaleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
kila sala il kila masti meni svejedno dok god je kila![]()
joj, sljedeća je gadna, 15.01. u 20.47, ne znam kak ću al budem
Čestitam! Nažalost, ja nisam izdržala.anima prvotno napisa
No ipak sam od Nove godine izgubila dvije kile, a cilj mi je još dvije do kraja mjeseca. I tako do ljeta.
![]()
što bi to trebalo značiti, da mi želiš da opet vadimanima prvotno napisa
![]()
otišla bi ti i bez mjeseca, sasvim sigurno.anima prvotno napisa
uz dijetu od 500kcal, za dva dana se izgubi... i puno više
(ja izgubila 3 kile, Mukica - 4, muž jedne naše forumašice - 6. da, dobro si pročitala, od ponedjeljka do srijede, za 48 sati)
za izgubiti 1 kg sala treba utrošiti 7000kalorija
naše dnevne potrebe su oko 2200 kalorija
znači da bi 3 dana trebao ne jesti ništa da izgubiš kilo sala
ovakvim dijetama gubiš uglavnom vodu jer ne unosiš šećere i sol koji navlače vodu na sebe
zato ćeš kod tih dijeta više mokriti nego što unosiš tekućine
nije to loše, ali nije dugoročno riješenje
Apricot, možeš li napisati kakava je to dijeta od 500 kcal?
to ti je dijeta kod doktora Cara.
umireš od gladi.
i mršaviš.
Tražila sam na internetu, ali našla sam samo nešto općenito. Možeš napisati više ili uputiti na neki link? Sad mi ne treba, ali mislim da nakon dojenja hoće.
nema linka, odeš tamo i dobiješ papir sa jelovnikom za svaki dan. u gram.
evo ti primjer jednoga zimskoga dana:
doručak: jedna jabuka
ručak: 4 žlice krpica sa zeljem, 2 pečena jaja, 5 kolutova cikle
večera: 1 štrukla
I, da... Nikako, ali NIKAKO uz dojenje.
na seminaru u zg, moram se pohvaliti....savjetnik me je pohvalio ma međužupanijskom stručnom aktivu :D
izdržala sam taj dan samo na vodi i bistroj juhi, no nisam se vagala....
zato ,jer sam ,stvarno , predebela![]()
Danas sam se dobro pogledala u ogledalo i vidjela sam jednu debelu sredovječnu gospođu ....
Tako da od danas više ne večeram , a sa konkretnim brojkama ću se pohvaliti tek kad kile budu bile za javnost
od sutra vozim i sobni bicikl
Draga, bez negativnih misli.maria71 prvotno napisa
Radije reci: Sve sam zdravija, dosljednija, ljepša i pametnija.![]()
babyiris![]()
Potpisujem, ali uz iglice i nisam bila toliko gladna (uz to sam spremala jedan veeliki ispit, uspješno, znači da nisam bila jako gladna). Skinula puno kila u 3 mjeseca, naravno i postepeno ih vratila kroz 3 godine, ali to je meni sasvim prihvatljivo.apricot prvotno napisa
Ja se sjećam jedne "obilne" večere: jogurt i 10 slanih štapića.
MM ide sutra navečer, neznam u koliko sati počinje![]()
SIJEČANJ: 15.01 u 20:47 h; 22.01. u 14:36 h; 30.01 u 06:04 h;paci prvotno napisa
Moja mama je na toj mjesecevoj dijeti od 8 mj. lani i do sada je skinula 5 kg. Kad sam je vidjela iza ljeta stvarno sam primjetila razliku, najvise u struku. Ona se stvarno toga drzi bez iznimke, sjecam se da joj se poklopilo da je mijena bila na badnjak i na staru godinu i ona nije pojela nista !!! Ja sam prosle godine u ovo vrijeme bila na tzv."bolnickoj" dijeti, smrsavila sam 5 kg u 15 dana. Osim trenutnog zadovoljstva izgledom nista drugo dobro mi to nije donijelo, imunitet mi je pao, poremetio se menzes i rekla sam samoj sebi nikad vise. Okrenula sam se vjezbi i vise kretanja.
ajmo !laky prvotno napisa
:D
ma lakše mi je kad znam da nas se više pati
i ja vas podržavam od otvaranja topika, ali ne držim se striktno ove dijete. vi ste me motivirali da krenem s redukcijom unosa hrane. da, baš tako. blagdani i istovremeni pms su me uništili. sve završilo u bokovima i bedrima, strašno. uglavnom, prvog dana vaše dijete pila sam puno vode, osobito kad bih osjetila glad i jela samo po koji zalogaj crnog kruha. sutra sam već bila prilično iscijeđena, a osjećala se odlično (manje umorna, veće bistrine uma). i dalje sam nastavila tako, uz nešto svježeg sira, voćnih frapea, integralnih žitarica i sl. rezime izgubila 2-3 kg (još bih toliko trebala) i to najviše na bokovima, a ne gladujem. traperice super zadovoljavajuće stoje.
ono bitno je da se sada zasitim s manjom količinom hrane nego prije i nemam potrebu za slatkim - vjerojatno zbog niskog GI hrane koju jedem. zato mi nije teško nastaviti (iako sam svjesna opasnosti yo-yo efekta, uf).
sportom se ne bavim, nikako nisam sportski tip.
evo, samo da znate da imate i od mene podršku od početka - i vi ste meni podrška.
puno sreće u nastavku!
![]()
danas sam vozila bicikl 20 minuta
kako ste cure, jeste na dijeti?
MM pije vodurinu i čaj, za ručak je jeo onu vodicu u kojoj se brokula kuhala, bljak, i nalupao si je teleće šnicleke, eno ih pacaju se u frižideru i čekaju večer. i nasenfao ih je i salatu je napravio. i friške žemlje kupio.
na dijeti sam, dobro podnosim
migrenu sam zaradila zbog vanjskih čimbenika
curke jer smijem ako dojim,naljevat cu se vodom pa neće nestat za jedan dan(mlijeko),a ta kila bi značila jako puno u mom debelom svijetu!inače sam rukometašica,teretana i treninzi,a sada sve je stalo.od 4 mj. trudnoće nisam potrčala,sad više i ne mogu(nesmijem ništa dok doijm)
samo da kažem da kod mene ne pale šetnjice i "zdrava prehrana"meni za ove kile treba nešto konkretno
:/
tetamaja, ni slučajno!
nema veze s vodom ni proizvodnjom mlijeka; mlijeko ne nastaje od vode niti bilo čega što jedeš, mlijeko proizvode hormoni.
ali, izlučivanjem otpadnih tvari, prvenstveno ketona, možeš naškoditi bebi.
zaboravi na rigorozne dijete tijekom dojenja: bavi se sportom ako stigneš, jedi laganiju hranu, ne pij sokove ni mlijeko nego vodu...
ako si se bavila sportom, znaš koji su temelji zdrave prehrane.
više troši, manje unosi i to je to.
dijeta - ne!
apri, draga, kad vec sudjelujes na ovom topicu, ajde mu promijeni naslov, pliiiiz