-
Vaš partner na pregledu,ima li pravo na to??
Ispričavam se ako je ova tema nepotrebna.
Mene zanima vaše mišljenje,da li smatrate da li vaši partneri trebaju biti na kontroli s vama?
Mi smo željeli
.Mm je na svakom ultrazvuku samnom bio, od početka trudnoće kada mi je prijetio pobačaj i kada sam krvarila,na svakom pregledu ultrazvučnom i vaginalnom do danas.Mene nije stid,i smatram da on ima pravo na to,naravno nitko ga nije silio,već je želio biti samnom,prilagođavao je svoj posao mojim pregledima samo da bi bio uz mene..Bio mi podrška.veselio se samnom i strepio kada sam završila u bolnici...
Pošto sam sada u terminu idem u bolnicu svaka dva dana,nisam više samo kod svoje doktorice.Već kako kojem doktoru padnem u ruke.
Bili smo u ponedeljak kod jednog doktora koji je bio začuđen i pomalo šokiran zašto je mm samnom??Da on ima osječaj kao da ga moj mm kontrolira??Ali neka ostane ako baš hoće? :? i on je ostao...
Jučer sam dopala u ruke jednom jako mladom doktoru koji je bio toliko arogantan,da šta mm muž želi,to nije njegova praksa da pušta partnere na pregled,da ja trebam sama ući, ali da će dopustiti ako ja inzistiram i ja sam onako bahato rekla,da baš izinstiram da bude samnom.I bio je,iako ovome nije bilo drago.Na pregledu nije izgovorio niti jednu jedinu riječ,NIŠTA,BIO JE VIDNO LJUTIT
, sve ga je mm pitao,tj ispitivao u vezi djeteta i ja također,da bi smo saznali u kakvom sam stanju...Mm je kao i obično pomogao se obući,obrisati i izašli smo van pomalo šokirani.
Kroz trudnoću nisam nikada imala probolema s time,moja doktorica u toj istpj bolnici je bila sretna da je mm samnom,uz mene i bas je uvijek lijepo pricala s nama,pohvalila ga je da je to jako lijepo jer prati me,skupa je samnom..
Ja sam pomalo šokirana,i zanima me vaše mišljenje.Da li možda previše očekujem od našeg zdrastva??
Jer meni se nekada čini ,a i strah me je da mi nekakva takva osoba neće reći da šta moj muž ima raditi uz mene na porodu,i onemogućiti mi to?
Hvala vam na vašim odgovorima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma