Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Jane RACING i BMW

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Jane RACING i BMW

Jučer smo kupili sjedalicu Jane RACING i pošto smo imali MATRIX 0-13 uopće nisam razmišljala da mi možda neće ići u auto, dakle moje pitanje je dali je netko od vas montirao tu sjedalicu u BMW jer smo mi na sve načine pokušavali i nismo uspjeli pa se osjećam prevarenom od prodavača što me nije upozorio da se ne može montirati u svaki auto (možda nisam u pravu).

Još me samo zanima dali sam možda trebala kupiti veću autosjedalicu jer je ova od 0-15 a ona sada ima 14 mj. i 13 kg.

Znam da sam kvočka jer sam sto puta čitala o sjedalicama a sada sam skužila da u stvari ništa neznam.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Istina je da je neke sjedalice malo teže postaviti u neke automobile. Tvoju kombinaciju, nažalost, nisam imala pa ne znam je li i nemoguće.

Što se vrste sjedalice tiče, mislim da si odabrala dobru grupu, Jane Racing je grupa I (0-18 kg), pa budi bez brige, sasvim sigurno nije do 15 kg.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hoću reći grupa 0/I.

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala ti na odgovoru, ja sam zaista u bedu jer me još i muž pili, ali ako stvarno ne ide u auto morat ću je vratiti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nadam se da će se javiti neke od cura koje imaju više iskustva s tom sjedalicom; ako ne - možda se vidimo na nekom od Rodinih pregleda AS?

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da je sutra pregled vjeruj mi da bi došla

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nijedan proizvođač ne garantira da ide u neki auto..nama je Jane 0-13 u naš auto savršeno sjela, dok su u Scenicu predugi remeni i jako je labava kako god je smjestili...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •