-
Jane RACING i BMW
Jučer smo kupili sjedalicu Jane RACING i pošto smo imali MATRIX 0-13 uopće nisam razmišljala da mi možda neće ići u auto, dakle moje pitanje je dali je netko od vas montirao tu sjedalicu u BMW jer smo mi na sve načine pokušavali i nismo uspjeli pa se osjećam prevarenom od prodavača što me nije upozorio da se ne može montirati u svaki auto (možda nisam u pravu).
Još me samo zanima dali sam možda trebala kupiti veću autosjedalicu jer je ova od 0-15 a ona sada ima 14 mj. i 13 kg.
Znam da sam kvočka jer sam sto puta čitala o sjedalicama a sada sam skužila da u stvari ništa neznam.
-
Istina je da je neke sjedalice malo teže postaviti u neke automobile. Tvoju kombinaciju, nažalost, nisam imala pa ne znam je li i nemoguće.
Što se vrste sjedalice tiče, mislim da si odabrala dobru grupu, Jane Racing je grupa I (0-18 kg), pa budi bez brige, sasvim sigurno nije do 15 kg.
-
hoću reći grupa 0/I.
-
hvala ti na odgovoru, ja sam zaista u bedu jer me još i muž pili, ali ako stvarno ne ide u auto morat ću je vratiti.
-
Nadam se da će se javiti neke od cura koje imaju više iskustva s tom sjedalicom; ako ne - možda se vidimo na nekom od Rodinih pregleda AS?
-
da je sutra pregled vjeruj mi da bi došla
-
nijedan proizvođač ne garantira da ide u neki auto..nama je Jane 0-13 u naš auto savršeno sjela, dok su u Scenicu predugi remeni i jako je labava kako god je smjestili...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma