Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim pomoc - AS 9-18kg za Daewoo Lanos

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Molim pomoc - AS 9-18kg za Daewoo Lanos

Razmisljali smo o Roomeru i MC, ali sad kad sam pogledala je ispalo da one u principu ne pasu u nas auto...

Ima li tko Lanos i pozitivno iskustvo s nekom AS 9-18kg :? ?

Kad smo kupovali 0+ nisu nam dali u ducanu da isprobamo u autu, pa se ni ne nadam da bi nam sad izasli u susret, a i da izadu, opet pitanje da li cemo mi to znati dobro namjestiti i procijeniti da li je to dovoljno ok.

Jos nismo ziher da li cemo uzimati 0+1 ili 1, jer cemo jednu 0+as morati vratiti kad ce malci imati 9 mjeseci...a rado bi ih sto duze vozili u smijeru obrnutom da smijera voznje...a ovisi i o tome koliki ce biti.

Uglavnom, ne znak sta da radimo. Ne bih zeljela da se zaletimo i upimo nesto sto nam nece biti ok.

Pomagajte!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Po čemu ne pašu u Lanos?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja mislim da Romerice pašu u sve aute. I tako ju je lako smontirati da se ja još uvijek čudim

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm...
    Kad sam bila pitala za razliku izmedu britax roomera i britax-a sam dobila informaciju da je to u principu isto, samo da je roomer naziv za eu trziste (iako meni ni as ne izgledaju isto, ali dobro)...

Pa sam gledala na Britaxovoj stranici, imaju test za vozila
    http://www.britax.co.uk/index.php?op...me=1&Itemid=62
    i ispada da u lanos bas i ne idu...a ni MC ga nema na listi.

Zato sam mislila da ne idu.

Ali ako je tocno ovo sto ti Tiwi kazes - do 4-5.mj dvije Roomerice bi mogle biti nase!

I s obzirom da cemo bar jednog klinca morati s 9 mjeseci preseliti u vecu AS - da li nam je bolje uzeti kombiniranu ili je ok da odmah ide u as grupe I ?

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

britax roemer je sada jedinstvena firma nastala udruživanjem britaxa i roemera.
    evo ti njihove stranice
    http://www.britax-roemer.de/produkt....1&id=4&navid=8

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nasla i ja stranicu, ali ne vidim konkretno da li idu u lanos ili ne. Nasla sam samo ponovo onaj savijet da se proba prije kupnje, a to mi je...ne bas izvedivo.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pooh prvotno napisa
    Nasla i ja stranicu, ali ne vidim konkretno da li idu u lanos ili ne. Nasla sam samo ponovo onaj savijet da se proba prije kupnje, a to mi je...ne bas izvedivo.
    svaka sjedalica u svojim uputstvima bi trebala imati listu automobila u koje ide. bar je tako s duo plus i s kidfixom, to znam jer ih imam. znači, morala bi znati koju AS hoćeš, pa za nju konkretno provjeriti ide li u tvoje auto ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •