Kad ste ih prvi put vodili kod frizera?
Niki je već poprilično narasla kosa. Ja sam joj par puta odrezala šiškice, ali pošto nisam baš stručnjak...
A opet mislim da bi u frizerskom bilo vriske, pa nisam sigurna šta da radim! :?
Kad ste ih prvi put vodili kod frizera?
Niki je već poprilično narasla kosa. Ja sam joj par puta odrezala šiškice, ali pošto nisam baš stručnjak...
A opet mislim da bi u frizerskom bilo vriske, pa nisam sigurna šta da radim! :?
a zašto bi bilo vriske?![]()
![]()
mi smo se igrali s viklerima, vrtili se na stolici, slagali četke, gledali tete kako se šišaju - a prvu frizuru ovjekovječili fotićem.
nakon toga nisam smjela proći kraj nekog frizeraja, jer je sama ulazila unutra i počinjala slagati što joj je dopalo pod ruku (ajme, šta sam se naispričavala ljudima![]()
![]()
![]()
)
sorciere prvotno napisa
![]()
![]()
Mi bi morali biti u frizerskom par sati da bi se ona opustila.
Ta se ne miče od mene. A kad je neko dirne...vrišti! Trudimo se da se što više susreće s ljudima, ali ni to ne pomaže!
Kako će tek biti kad krene u vrtić!?
Već se bojim!
ako imaš poznatu frizerku - dogovori se da dođeš jedan dan samo na kavu. a za to vrijeme nek ona slaže viklere s čičkom
. drugi puta se ti isfriziraj - a ona može dodati i četku ili nešto drugo, ili ju mogu počešljati
. itd...
važno je da joj se kosicom ne zaklone oči, jer klinci najviše na to reagiraju (to sam zaključila audio-vizualnom metodom pri boravku u frizeraju).
ma imaš štoseva do besvjesti... moja je 5 godina mislila da jedan striček doktor dijeli lutke![]()
![]()
![]()
Dobra ideja, imam jednu frendicu frizerku. Doduše ona je na drugom kraju grada, ali isplati se pokušati.sorciere prvotno napisa
Hvala na savjetu!![]()
imaš frizeraj baš za djecu; šaren i pun igrački u onom prolazu iz Praške prema hotelu Dubrovnik..ne znam kak se zove.
E to nisam znala. Probat ćemo! Nešto će valjda upaliti!
a imaš i ovaj dječji salon:
Tonček i Točkica
Nama je prva posjeta frizeru bila koma, plač, vriska... Obzirom da ima jako gustu i jaku kosicu, koju stvarno treba redovito održavati, nakon nekoliko posjeta sve je bilo u redu. Sad se ogledava i sam sebi govori "aaaaaaaa, ipi ipi" (kako je lipi). Mi smo napravili od šišanja pričicu kako teta vozi autić po kosici (jer obožava aute), i radi brum-brum! To ga je oduševilo i sve je super!!!
mi jučer bili kod frizerke od MM-a, nakon što je njega sredila, malo je "isfazonirala" i mališu, jer mu je kosa već bila tolika da je bio pravi mali beatles
šta da kažem ,vid je bio očajan kad mu je teta stavila onu "pelerinu" oko vrata i počela, plakao je.. :/, a onda se smirio i počeo praviti važan![]()
naravno, sve smo fotkali...neviđene face na fotkama![]()
Cure, hvala na savjetima! Probat ćemo je odvesti u ove dječije i još ponjeti naše igračke. Možda upali!
Dobro je što u frizeraju možemo biti toliko dugo dok se ona ne opusti, a to traje otprilike sat vremena. Ako ima klinaca onda puno kraće!
nase prvo iskustvo u frizerskom salonu je rezultiralo sljedecim saznanjem, odnosno zahtjevom u odnosu na frizerku:
1. da bude brza
2. da je sposobna sisati u pokretu!
Naš prvi frizer je bio ćelavi, nabildani, istetovirani Zoki u Komiži. Tip je bio tako zanimljiv da je dijete bez problema dopustilo da je ošiša. A i pregačica je bila prekrasna!
Takva i nama treba!sandraf prvotno napisa
A ne bi bio loš ni ovaj od apricot, dok bi ona skužila što je snašlo frizura bi bila na tu!
Bili jučer i prošlo je OK, bez suza, a klinac fino ošišan:
http://www.petito.hr
Davor, koje su cijene?
Mi smo bili u Tončeku i Točkici, i bilo je OK, onda ga je šišala baka i opet OK, i onda odjednom neće se više šišati da mu ne odrežu uho. Još mu je kosa podnošljiva, ali ubrzo ćemo morati frizeru.
Mislim da je 40 kn šišanje, ali mi smo imali poklon-bon iz igraonice pa smo prošli lišo.
Meni cijena i nije toliko bitna, bitno da ne histerizira!
Neki dan smo bili kod pedijatrice, a Nika je povratila od nervoze!
A povraćala nije još od kako je bila 2 mj. stara!![]()
Ma samo me zanimala usporedba cijena- mislim da je u Točeku ista.
E da, ali ja svoju curicu nebi šišala (jedva da i ima nešto kosice). Problem je u trogodišnjaku koji je počeo zezati sa šišanjem.
Svaka čast, ali kad vidim ove frizure za djevojčice...
Ne mogu vjerovati :shock:
Pa to su djeca!
A imaju frizure ála Jovanka Broz :shock:
Aprikot, mislim da tu prste imaju djetetovi roditelji.
Naravno!
apricot prvotno napisa
![]()
![]()
Baš zamišljam to na Niki. Frizura bi joj bila veća od glave!
Mi smo Taru vodili u Tonček i Točkicu, dva puta i bilo je odlično, cure su mlade, vesele znaju sa djecom. Zadnji put kada sam je morala ošišati bili smo kod moje frizerke, Tara ju pozna i nije bilo nikakvih problema. Sada "puštamo" opet kosu pa mislim da ju frizerka nebude vidjela do daljnjega, osim za šišanje šiški.
Ajoj, stvarno ove frizure su mi malo preozbiljne za djecu, ne sviđa mi se takav stil.
Šišanje u Tonček i Točkici - 40 kn, brzo ga je ošišala, nije se ni snašao, zadovoljni smo. Prije toga smo probali u prolazu iz Praške, jedna curica je čekala, dečko je bio na stolcu, a mladi frizer nam je preporučio da prošećemo sat vremena ili da nazovemo, pa smo nestrpljivi otišli u
Tončeka i obavili :D
Može li mi netko preporučiti frizera za djecu u Rijeci? Naime, sin mi je poprilično zarastao. Nije da mi nisu slatke njegove loknice, ali svi su počeli misliti da je curica.
Može netko napisati adresu Tončeka i Točkice jer ne mogu otvoriti site (a petitio mi normalno otvara)
Tonček i Točkica su ti na Novoj cesti 117, u blizini Trešnjevačkog placa. Ulaz je s dvorišne strane.
mislim da cemo i mi uskoro morat tamo poci!
dijete nam vec ima fudbalerku!!![]()
I moj ima fudbalerku, ali čekamo proljeće...
Mi smo prekjučer bili kod Tončeka i Točkice. Sjedio je meni u krilu i bilo ok. Stalno ponavlja kak mu je teta dala da gleda teletabise kad je cik, cik kosicu..![]()
moja je u frizera mirna ko bubica.
a i imamo frizerku koja stvarno zna odradit posao sa dicom super.
malo je zabavi ona, malo ja i šišanje gotovo.
doduše, lorea i nema nešto gustu kosu pa da se triba žena puno mučit.![]()
i mi se šišamo u Tončeku i super nam je......
Na kraju nismo čekali proljeće - ošišali se danas!
Jučer sam odjednom postala svjesna kako mu je kosa narasla i kako je straga čupava i ne sliči ni na što, pa smo jutros odšetali u susjedstvo, kod Tončeka i Točkice i napravili pravu "mušku" frizuru. Naravno da je bilo protesta na samom ulazu, ali Teletabisi su spasili stvar - na kraju je bio miran kao bubica i još nije htio van. I naravno da je izjavio da će se i sutra šišati i gledati Teletabise.
Nema više bebi-loknica na vratu... a meni nekako čudno, odmah mi izgleda odraslije s novim frizom...
ne otvara mi se link od Lutonjice, a preko googla nisam uspjela naci!
di se nalaze "toncek i tockica"??
onaj salon u Marićevom prolazu (Gajeva-Praška) više ne postoji
mi ipak čekamo još koji mjesec/godinu jer Vid ima fobiju od frizera, nokte nekako odrežem dok spava ali za kosu nema šanse :/
nikakve igračke ne pomažu
Samo pazite, Lea neće čuti za šišanje osim u Tončeku i Točkici :/
Da, zaista Taf se zatvorio a mi bili tako zadovoljni s njima. I onda otisli kod frizera u King Cross, kao usput obavit soping i,,,,, MM i ja skoro smo plakali.Mirta30 prvotno napisa
Rekli smo teti da ga sisne na talijanku - onak siskice i od pol glave dolje postepeno, a ona ga je osisala tako da vise ne znas ima li koja dlaka iste duzine s drugom?
A ima li koji takav salon da radi i subotom popodne ili nedjeljom?
![]()