Od peglanja više mrzim samo pranje prozora. Prozore uvijek pere MM, a peglanje dijelimo.
Od peglanja više mrzim samo pranje prozora. Prozore uvijek pere MM, a peglanje dijelimo.
Meni je i jedno i drugo pjesmo prema pranju podova![]()
A još da ne moram izvlačiti iz ormara dasku za peglanje, peglu, produžni, pa onda to sve skupa na kraju sklopiti, i još čekati da se pegla ohladi prije nego ju mogu spremiti, peglala bih valjda i češće![]()
Moover, jel tebi zanimljivo citat ovaj topic..? Mislim si mora da ti je jako dosadno kad si poceo otvarat topice o peglama i prozorima.Moover prvotno napisa
![]()
sto?pa rece covjek da voli prat prozore
sve se razmisljam da ga pozovem na kavu![]()
Zašto misliš da mi je dosadno? Znači, svakome tko otvori neku temu je zapravo dosadno u životu?retha prvotno napisa
Pitao sam jer otkad sam upoznao svoju ženu, nikad nije voljela prati prozore, a pegla bez problema... a kod mene upravo obrnuto, kao što i napisah... pa htjedoh vidjet kod vas, što je to tako loše u pranju prozora i dobro u peglanju...?![]()
Ja volim prati prozore, to mi je najdraži kućanski posao. Volim i ribati sanitarije, prati auto i općenito sve kaj ima veze s vodom, iznimka je pranje suđa, to mrzim.
Peglati ne volim i kad krenem peglati nikad ne izdržim dulje od pol sata u komadu jer mi je dosadno. Gore od peglanja mi je jedino usisavanje, ali to radi MM
Ja cu sat vremena peglati pa sat vremena prati prozore.
Samo nemoj da moram podove cistiti![]()
Nemogu vjerovati da vas više voli peglanje od pranja prozora.
Ja peglanje odgađam nekad i mjesecima. Prozore čak i volim prati, bez problema.
maria71 prvotno napisa
ne znam što su šmrčki, ali zvuči zabavnije od ijednog ponuđenog
inače ne peglam, a i ne perem prozore
dobro bi ti se uklopilo u dijetu, nema masti, ni šećera, samo proteinimagriz prvotno napisa
![]()
![]()
mi to zovemo šmrklji
da, bogato proteinima, i definitivno bolje od pranja i peglanja...