Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: fifi torta

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno fifi torta

Znam kako izgleda Fifi, ali jel imate neke sličice za pokazat kako vam je ispala. Mislim da cemo imati Fifi temu za 3 rođendan.
    Kakvih bi dječijih kolača mogla napraviti? Da ne bude uvijek neka klasika. Npr, kad sam radila Lalu imali smo i tabi tostove. Ideje? Slike?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo kako je nasa Fifi izgledala:

http://public.fotki.com/layla76/drugirodjendan/

Napomena: nisam je ja pravila, pa ne bih znala sve detalje

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mozda ti ovi linjovi mogu pomoci?
    ovdje ima jedna lijepa torta:
    http://www.greatlittleparties.co.uk/..._Supplies.html

ovaj je isto fora:
    http://www.partycakes4u.co.uk/acatal...ifi-Cakes.html

http://www.funcakes.co.uk/more_birthdaycakes.html

napravi okrugle kekse u raznim bojama pa slazi od njih cvjetove.

sendvici na kojima su cvjetovi napravljeni od raznog povrca i sireva izrezanih na kolutove (npr. tost namazan abc sirom u koji si nakapala malo soka od cikle tako da bude ruzicast, pa na njemu krug od mozzarelle u sredini, a latice od mrkve rezane na kolutice i sl.).

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo kupili jestivu pokrivku fifi, odnosno naručili iz veselog dućana,
    fifi torta

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ova ideja za cvjetne kolačiće je ok, mogla bih i neke kantice ispeći. Sviđa mi se glava od Fifi. I ova cijela Fifi je super, ali čini mi se manje posla s glavom. Čak razmišljam i o ovom brdu na kojem stoji Fifi. Napraviti šarlotu i gore neku Fifi figuricu. Samo gdje naći Fifi figuricu :?

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo imali figurice, tj. natrkeljli ih 1 min dok je bilo aktualno puhanje svjećice

http://public.fotki.com/mirje/matein...endandrag.html

One2Play

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi smo imali ovakvu

nisam je ja radila, nego smo narucili

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pogledaj na mrak torte za cure i dečke prvi dio, Trinity je radila tortu Fifi

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    mi smo kupili jestivu pokrivku fifi, odnosno naručili iz veselog dućana,
    fifi torta
    Riana, kakav je to dućan, i ja bih takvu.....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pitam se ja pitam, wtf je Fifi...i zakljucim sta me jos sve ceka
    i kojim sve informacijama mame raspolazu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jeste li negdje vidjele salivete s Fifi, kapice... ? Pomoć bi mi dobro došla. Hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo da malo podignem temu...
    i mene zanima da li ste vidjeli za kupit fifi salvete, case, kapice i ostale stvarcice za rodjendan...
    narucivali smo iz engleske fifi satove i bordere za sobu, a ako ne nadjem u hr izgleda da cemo morat i vec navedene djindje narucit ...blizi se rodjendan pa se zelim pripremiti...a fifi obozava...

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

MI sutra slavimo 2. rođendan i naručili smo Fifi tortu, Fifi se razvalila u kariolici. Stavim sličice sutra ( ako uspijem, ako ne u nedjelju). Kapice i salvete neće biti na Fifi , ali idem popodne kupiti, pa mislim da će biti na princeze, možda Barbi :/ Ako imate još kakve ideje, ovako u zadnji tren javite mi Možda nešto na neke cvijetiće, da izgleda kao iz Fifinog vrta

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pale prvotno napisa
    MI sutra slavimo 2. rođendan i naručili smo Fifi tortu, Fifi se razvalila u kariolici. Stavim sličice sutra ( ako uspijem, ako ne u nedjelju). Kapice i salvete neće biti na Fifi , ali idem popodne kupiti, pa mislim da će biti na princeze, možda Barbi :/ Ako imate još kakve ideje, ovako u zadnji tren javite mi Možda nešto na neke cvijetiće, da izgleda kao iz Fifinog vrta
    evo rodjendan je vec i prosao...i nadam se da ste se super proveli uz fifi tortu i ostale popratne sadrzaje...
    mi imamo jos vremena ali zelim se pripremi...koliko sam skuzila kod nas nema kupit fifi case, salvete, kapice i sl...barem ne u rijeci, mozda u zg-u? da li je netko to negdje vidio?
    htjela bih da joj bude sve u kompletu...ali tesko... a mozda opet narucim sve iz engleske ali dosatva mi je na kraju skupa...

bilo bi super ako bi mogla staviti sliku torte...ja sam odlucila da cu je sama raditi, ali bi kupila onu jestivu pokrivku, pa ju stavila na vrh i ukrasila....

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo dolazim sebi , nadam se da ću uspjeti danas staviti sličicu, a ako ne onda sutra obečajem 8) Bila je odlična :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo proslavili i četvrti rođendan, pa sad ugledam ovu temu od prošle godine. Ovo je moja Fifi: http://i607.photobucket.com/albums/t...2/DSC03999.jpg
    Ja sam sam crtala Fifi, doista nije teško. Isprintaj sliku, proreži skalpelom konture, kroz njih čačkalicom iscrtaš na torti konture. Stavi malo nutele u vrećicu za zamrzavanje i odreži vrh. Iscrtaš konture nutelom i onda bojaš s obojanim šlagom. To možeš vrhom noža nanositi ili špricom za šlag nekim od glatkih nastavaka. Ispadne super, a nije teško.
    Ja sam ovu godinu radila My little pony, ali koristila sam buttercream, tj frozen buttercream transfer tehniku.

Lu editirala fotografiju

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo i pony http://i607.photobucket.com/albums/t...2/DSC05075.jpg
    Ispričavam se na veličini slike, ne kužim kako ju smanjiti.
    Za mrlju je kriv MM koji je kopao po gornjem kutu pa mi je iskipao čašicu na gotovu tortu minutu prije nego što sam htjela staviti poklopac gore.
    Cura je bila oduševljena, a meni je samo to bitno.

Lu sredila link

Datum pristupanja
    Jul 2007

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

PetraRi...
    ako nisi uspjela nabaviti te kapice, čašice...
    lijepo kupi naljepnice ili isprintaj sa neta sličice kakve ti se sviđaju
    napravi kapice od običnog papira za printanje, nalijepi gore što želiš
    isto i za čaše
    jedino za salvete nemam način, ali možeš napraviti papirnate prstenove sa Fifi i onda u njih smotati obične bijele/roze/žute/zelene salvete.

Uglavnom, meni se čini kako uvijek mi roditelji puno više "brijemo" da su svi detalji "pasent", nego djeca.
    Na svim rođendanima, kapice izdrže cijelih pet minuta na glavicama.

mama x1, krasne su ti torte.
    nadam se da će ih vidjeti što veći broj cura dok su ovako pokazane jer će ti moderatorica morati ukloniti fotku i staviti link

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sredila sam linkove i uklonila fotografije jer je zabranjeno stavljati fotke u postove.
    Klikom na link mogu se vidjeti ove lijepe torte

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sorry, nisam još skužila sve oko slika, thanks Lu!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mama x1 prvotno napisa
    Mi smo proslavili i četvrti rođendan, pa sad ugledam ovu temu od prošle godine. Ovo je moja Fifi: http://i607.photobucket.com/albums/t...2/DSC03999.jpg
    Ja sam sam crtala Fifi, doista nije teško. Isprintaj sliku, proreži skalpelom konture, kroz njih čačkalicom iscrtaš na torti konture. Stavi malo nutele u vrećicu za zamrzavanje i odreži vrh. Iscrtaš konture nutelom i onda bojaš s obojanim šlagom. To možeš vrhom noža nanositi ili špricom za šlag nekim od glatkih nastavaka. Ispadne super, a nije teško.
    Ja sam ovu godinu radila My little pony, ali koristila sam buttercream, tj frozen buttercream transfer tehniku.

zahvaljujem se na dobordosli savjetima....vjerovatno cu tako i probati kako si mi opisala..odakle si isprintala sliku? imas neku dobro stranicu za preporucit?

Lu editirala fotografiju

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

apricot..imas pravo kad kazes da je nama vaznije kako ce sve to izgledati nego klincima...tanjure, salvete i stoljnjak sam narucila sa fifi site-a...za svaki slucaj...kad sam joj pokazala odusevila se naravno...tako da sad cekamo da nam to dostave, a valjda ce doci do rodjendana...a case nisam narucila jer dostava vise neznam ni sama koliko puta veca jer nemogu dostavit kao standardnu posiljku, takodjer nismo uzeli tijare i jos neke djindje koje nude za proslavu rodjendana.
    slala sam mail u one2play te su mi odg. da oni nemaju te djindje za fifi party-e, pa sam se ipak odlucila naruciti. a evo i linka ako koga zanima:

http://www.digitalstores.co.uk/fifia...gory=partyware

veseli ducan mi je odgovorio da (vise ili trenutno vise neznam) nemaju u ponudi jestivu pokrivku na fifi. htjela sam se osigurati ako crtanje ne uspije...ali izgleda nista od osiguranja

jos jednom hvala svima na odg. i savjetima...

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

jestivu pokrivku mozes lako nabaviti ako imas ducan (koji se inace bavi time) u kojem ti printaju slike na jestive pokrivke. mozes donit bilo koju slicicu.

u splitu postoji takav ducan, zove se madeleine

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj trinity prvotno napisa
    jestivu pokrivku mozes lako nabaviti ako imas ducan (koji se inace bavi time) u kojem ti printaju slike na jestive pokrivke. mozes donit bilo koju slicicu.

u splitu postoji takav ducan, zove se madeleine
    ja sam u rijeci a koliko znam toga tu nema pa sam mislila narucit iz zg-a jer salju postom....
    skuzila sam da se moze bilo sto printati, ali eto mozda ja pokrenem tako nesto u ri kad vec nema tj. barem ja mislim da nema...
    hvala na odg.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da li netko zna gdje ima za kupiti u Zgb pozivnice fiffi i ostali party program na temu fifi?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u Ri plodinama kupila jestivu pokrivku (nije Fifi) nego slatka curica kao vila i piše sretan rođendan, nema uputa, kako se stavlja na tortu, molim pomoć! :?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Torta mora biti prekrivena kremom i na nju samo položi prekrivku. Neko vrijeme mora odstajati, da se krema i prekrivka "sljube", a rubove možeš zamaskirati kremom. Na početku će ti možda izgledati nezgrapno, ali kad odstoji bude lijepo. Ponavljam, bitno je da ide na kremu, ne na glazuru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puno ti hvala :D , bit će švarcvald torta sa šlagom, da li šlag dolazi u obzir, nije baš gust kao krema?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Šlag je u redu, bitno je da je vlažno jer onda to navlaži prekrivku (hostiju) i ona se stopi s tortom. Sretan rođendan i dobru zabavu želim :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da li trebam pokrivku odrezat u veličini kruga, jer je pravokutna, da rubovi ne strše po strani ili se i oni "sami spuste" uz tortu?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Oprosti, tek sad vidim ovo. Ono što ostane suho neće se spustiti. Ne znam kako se režu te pokrivke, da ti ne popuca sve skupa. Možda da navlažiš pa onda ili odrežeš ili spustiš.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krasno je ispalo, krajeve sam malo odrezala, i lagano spuštala uz tortu :D hvala još jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •