oprostite ako je pitanje glupoali smijem li u 12. tj. trudnoce, ili dok mi se stomak jos ni ne nazire, spavati na stomaku? nekako se dosad nisam usudila, a tako mi nekad dodje... :? hvala unaprijed!
oprostite ako je pitanje glupoali smijem li u 12. tj. trudnoce, ili dok mi se stomak jos ni ne nazire, spavati na stomaku? nekako se dosad nisam usudila, a tako mi nekad dodje... :? hvala unaprijed!
hm....znam samo da sam ja tako spavala do 6.mjeseca trudnoće..dokle god nisam imala poveći trbuh koji bi mi smetao..
ja još uvijek spavam na trbuhu, a 19 tjedan mi je. Jednostavno mi tako pašeLegnem ja na bok, al' se probudim u noći i skužim da sam na trbuhu
i onda nastavim, kaj ću....
ja sam spavala na trbuhu dok nije postao prevelik i počeo mi smetati
ja spavam na trbuhu kad mogu jer mi cicke smataju...bolne su mi![]()
sam ti spavaj onako kako ti paše jer kad trbuh malo poraste, zaboravi na miran san.
Budit ćeš se svako malo zbog žeđi, gladi ili pišanja a kad se vratiš u krevet više se nećeš moći namjestiti.
Taman kad se namjestiš, opet će ti se počet pišat il tak neš pa tako u krug....
Zato, uživaj dok još možeš!![]()
Ja sam u 8. mjesecu pa se nekad probudim na trbuhu!!!
odlicno! hvala cure! onako lose spavam zbog nekih ruznih snova, pa bar sad mogu na trbuhu. @ mama mia: pa nije valjda tako crno?!![]()
ja isto obožavam spavati na trbuhu al me bez obzira kaj znam da to nije opasno pere neka paranoja kad se probudim i skužim da sam na škembi (18 tj.) odmah pomislim jadno moje malo ja ovak velka pa legla na malo stvorenjce![]()