mmi upravo kupili15-36 za didin auto.romer sa isofixom.
a pogledajte ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=azgBhZfcqaQ&NR
![]()
mmi upravo kupili15-36 za didin auto.romer sa isofixom.
a pogledajte ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=azgBhZfcqaQ&NR
![]()
teska je 16 kg.2 godine.
romera se upotrebljava vrlo rijetko.i koliko smo se informirai je jedina avto sjedalica sa isofiksom in dobrim ocjenama.
u sjedalicu pase po visini a dokupili smo i trokut za regulirati duzinu sigurnosnog pojasa.
ja sam mislila da je to dobar i siguran izbor. :/
moje mišljenje je da ti je premala za 15-36, bez obzira na kilažu
zara ima 4.5 godina, i tek sad smo joj kupili 15-36 (isto roemera), ali ja svejedno još uvijek više volim kad se vozi u svojoj staroj 9-18 kg roemerici
Prije tjedan dana je i fran dobio svoju II/III sjedalicu.
Preeejadna sam zbog toga. Jasno mi je bilo da je morao u višu grupu, ali ne mogu se pomiriti da nije fixiran u fixiranoj AS.
Ramona, i meni se cini da ti je dijete premalo za ovu AS.
noa ima 17 kg, možda čak i 18 i oko 96 cm
planiramo uzeti roemer kidfix kad ava bude spremna za ovu koju noa sad koristi, roemer king ts plus
i meni je to nekako rano stavljati ga u sljedeći razred, ali što se dešava ako on kilažom preraste ovu do 18 kg, koliko je ona onda sigurna?
kidfix mi se trenutno čini najboljim izborom, gledajući po adac testovima
joj hvala na misljenjima.
i ja sam zabrinuta zbog nove sjedalice.
mozda ipak kupimo razdred nize (9-36?) iako cini mi se nijedna nema bas sjajne ocjene ili jos jednog MC tobija za didin avto a ovu spremimo za iducu sezonu.
imate kakav prijedlog za 9-36? pozeljan isofix.
hvala
Ma joj i mene mući autosjedalica?
D ima već 17,5kg i 97cm i 2god i 4mj. i mislim da još nije za veću po visina, ali bojim se da će vaga uskoro pokazati 18 kg i više.
Pa sad nisam pametna kaj da radim?
I nisam sigurna koja je od tih 15-36 najbolja. Mislila sam kupiti maxi Cosi xr, kakva je i koja je bolja'
Ajme, ne u booster prije treceg rodendana!ramona prvotno napisa
S dvije godine, kolko god da dijete imalo kila, kosturna struktura nije dovoljno ravijena za pojas u tri tocke.
Nabavite sjedalicu grupe 9-18 kg i drzite se u njoj dok ne dogura do 18 kg, nadam se da to nece biti prije treceg rodendana, a i da ce biti debelo poslije.
domy, isto. pol kile je pol kile. kad dodete do 18, onda razmislite i kupite novu. do tad drzite fige da to ne bu tak skoro.
E da moš mislit još je zima, pa nemaju nigdje ni istošiti energiju. Mislim da će to sam tak se popeti na 18. Ali držim fige da ne bude tako.