Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: putovanje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno putovanje

bok cure ja sam sad u 28-om tjednu i sve je hvala Bogu za sada u redu,ali sutra bi morala na put u boku kotorsku,iz Splita sam.do tamo ima 300 km,a moj doc je rekao da nema problema da mogu ići jer je trudnoća uredna ,ali nekako sam ja sumnjičava,pa me zanima da li je ijedna od vas putovala u visokoj trudnoći i što mislite o tome.
    Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako ćeš stajati svo vrijeme ili ćeš voziti bicikl do tamo, nemoj

ali ako će te netko voziti i puštati muziku po tvom izboru, pomakni sic ,sjedi i pjevaj.....

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a kako ce putovat tamo? meni se nije bio problem vozit u nasem autu kad sam bila u visokoj trudnoci, 8. mjesec, isli smo st-livno, nije bas za usporedbu ali eto, samo pazi da ti noge ne nateknu pa ih drzi malo na poviseno i udobno se smjesti ako ti postane neudobno napravite pauzu pa malo prosetaj.
    OT: joj blago ti se, i ja bi u Boku

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a neću ja vozit do tamo nego MM,a nemam za sada uopće problema sa naticanjem nogu.A kad rodim znam da više neću nigdje pa idem zato sad iskoristit još ovo malo što imam vremena. :D

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a neću ja vozit do tamo nego MM,a nemam za sada uopće problema sa naticanjem nogu.A kad rodim znam da više neću nigdje pa idem zato sad iskoristit još ovo malo što imam vremena. :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Uživaj ! :D

P.s. Ipak napravite po koju stanku.... za wc i sokić

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hoćemo sigurno,ako ne najviše za papicu,ja uvijek gladna

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam bila toliko trudna ja sam sama vozila peglicu od zg do dbk i natrag

ako je sve u redu s trudnocom, ne vidim nikakav razlog da ne ides na put automobilom
    lijepo se provedi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

he he a ja se spremam maturalac izvest u lipnju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    he he a ja se spremam maturalac izvest u lipnju
    svaka ti čast i kapa dolje , ali ja ne bih

ja sam netrudna skoro kolabrirala jesenas

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo ja sam 25 tj. išla relaciju zg-zd 2x u proteklih 8 dana i sve ok, kako je maria71 rekla, birala sam muziku i MM je stao svako malo za piš i sve pet.

sretan put!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

svaka ti čast i kapa dolje , ali ja ne bih
    imam ove godine toliko predivnu djecu koja su se strašno vezala za mene i već unaprijed znam koliko će ih pogoditi vijest da ih na kraju sedmog razreda ostavljam...da nekako nemam srca ostaviti ih na maturalnom same...ako mi naravno zdravlje to bude dopuštalo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje zadnje duze putovanje je bilo u 35-36 tjednu trudnoce, nekih 300 km, nije bilo nikakvih problema
    nakon toga sam rekla sad miruj 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ni ja ne vidim nikakav razlog da ne idem,MM će vozit polako,muzika po mom guštu,i lagano do tamo

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam večeras sjela u auto i obilazila benzinske u Ka županiji u potrazi za mačjom hranom
    Nije neko veliko putovanje, ali sam se navozila. Nevjerojatno, čini mi se da je nekad na svakoj benzinskoj bilo toga za kupiti.
    Miceki su bili zahvalni, nisu ni primijetili da smo ih zaboravili u ovotjednom shoppingu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam ti vozila do pred porod. Sa 7 mjeseci smo se uputili u Istru. Prošli je uzduž i poprijeko i sve je bilo super. Opusti se i uživaj. Napravite koju pauzicu, a ako budeš ti uživala uživaće i bebica.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja živim na relaciji zg-barcelona i putujem avionom cijelu trudnoću,ali zadnji let ipak planiram u 33 tjednu)) nema nikakvih problema ako se dobro osjećaš!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam putovala od zadgreba do metkovića u 4mj, i za 3 dana išla nazad i u 7 mjesecu isto. Mislim da ako nemaš problema da te nema čega bit strah ali za svaki slučaj posavjetuj se sa svojim ginekologom

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam 25. tj. i tjedno barem jedanput na relaciji Rijeka-Zagreb. Zaista nema problema ako je trudnoća u redu. Stanemo na sokić i popapati nešto fino malo protegnuti noge i sve super.

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

odi i uživaj . Sretan put ti želim!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam pretprošli vikend (što znači u 34. tjednu) išla iz Zagreba u Slavoniju i još poslovno u Beograd. Nemaš razloga za brigu ako se osjećaš dobro!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Išla na skijanje s mužem ( naravno ja nisam skijala ) u Austriju. Doktor je rekao da radim pauzu svakih 2,5 sati da se protegnem, popijem sok. Sretan put!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    moje zadnje duze putovanje je bilo u 35-36 tjednu trudnoce, nekih 300 km, nije bilo nikakvih problema
    nakon toga sam rekla sad miruj 8)
    I ja ovako! Odnosno gotovo cijelu trudnoću smo proputovali.Nisu to uvijek bile duge relacije,ali smo znali često otići do šogija u Rijeku za vikend,u Zagreb u šoping i sve je bilo ok.Česta stajanja , cuga,klopa i sve će biti ok. I pojas naravno !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •