Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Beba 2mj i Sumamed!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Beba 2mj i Sumamed!!!

Prijateljica je u blnici sa malenim koji je star 2,5mj. Jako kašlje i guši se u šlajmu, već tjedan dana ne znaju što mu je. Danas je trebao ići doma ali je preko noći opet imao napadaj i smirio se nakon 2 inhalacije i kisika, nakon 40minuta. Sada su mu prepisali Sumamed. Zna li netko, imate li iskustva sa Sumamedom i tako malim bebama? Pošto je ona s njim jer doji ja pitam za nju.
    Tražila sam po netu, našla samo da može u dozama prilagođenim dobi i težini. A nuspojave? Valjda oni znaju što rade al nije zgorega za provjerit....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mommy, ako je beba u bolnici, mislim da je u najboljim rukama i da nitko od nas ne može dati bolju terapiju (ili objašnjenje iste) od stručnjaka...

nadam se da će bebi uskoro biti puno bolje
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja potpisujem Apricot i također šaljem vibrice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja beba je bila u bolnici kad je imala 11 dana radi sumnje na bakterijsku upalu pluća koju je skupila u Petrovoj i primala je 2 antibiotika! Sumamed i cefotaksim. I hvala Bogu sve je prošlo ok. Danas imamo 2 i pol mjeseca i skoro da smo zaboravili to grozno iskustvo. Bit će sve ok, čim je u rukama liječnika.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bit će sve ok. U kojoj je bolnici beba?
    Nikome nije drago kad je dijete u bolnici, ali ako je jako bolesno za dijete je svakako najbolje opcija biti tamo da je stalno pod kontrolom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •