-
Beba 2mj i Sumamed!!!
Prijateljica je u blnici sa malenim koji je star 2,5mj. Jako kašlje i guši se u šlajmu, već tjedan dana ne znaju što mu je. Danas je trebao ići doma ali je preko noći opet imao napadaj i smirio se nakon 2 inhalacije i kisika, nakon 40minuta. Sada su mu prepisali Sumamed. Zna li netko, imate li iskustva sa Sumamedom i tako malim bebama? Pošto je ona s njim jer doji ja pitam za nju.
Tražila sam po netu, našla samo da može u dozama prilagođenim dobi i težini. A nuspojave? Valjda oni znaju što rade al nije zgorega za provjerit....
-
Osoblje foruma
mommy, ako je beba u bolnici, mislim da je u najboljim rukama i da nitko od nas ne može dati bolju terapiju (ili objašnjenje iste) od stručnjaka...
nadam se da će bebi uskoro biti puno bolje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Ja potpisujem Apricot i također šaljem vibrice
-
Moja beba je bila u bolnici kad je imala 11 dana radi sumnje na bakterijsku upalu pluća koju je skupila u Petrovoj i primala je 2 antibiotika! Sumamed i cefotaksim. I hvala Bogu sve je prošlo ok. Danas imamo 2 i pol mjeseca i skoro da smo zaboravili to grozno iskustvo. Bit će sve ok, čim je u rukama liječnika.
-
Bit će sve ok. U kojoj je bolnici beba?
Nikome nije drago kad je dijete u bolnici, ali ako je jako bolesno za dijete je svakako najbolje opcija biti tamo da je stalno pod kontrolom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma