[quote="Natasa30"]ma to su tuljci kućne izrade. patronažna mi je pokazala kako se to radi i stvarno ok stvar. uzmeš čačkalicu i komadić vate, naviješ je na čačkalicu da se stvari čvrsti tuljak i onda izvučeš čačkalicu-ostane smao tuljak od vate koji jako dugoko može ući u nos i ne može ništ aoštetiti u nosiću. paziti treba da nije predebel, a ni pretank.tuljcima od vate ga čistimo
ma imam pumpicu od chicca, ali nešto nisam baš zadovoljna s njome. radim tako da jednu nosnicu začepim, a u drugu stavim vršak pumpice koji potegne što ima, ali ili kod njega ima jako malo toga, ili ja to ne radim kako treba. i bembo mrzi kad mu to radim, izvija se, plače, baš mi ne da.Imas li onu pumpicu za izvlacenje iz nosa.
ma toga se i bojim.Izvlaciti po cijele dane da se skuplja jer bi mogao i upalu uha dobiti ako je pun nosic(znas da je uho,grlo, nos jako usko povezano kod beba).
imam svih mogućih, patim od toga. evo ću sad kapnuti eukaliptus-moj omiljeni.Ako imas osvjezivac zraka mozes u njega malo ulja od eukaliptusa kapnuti pa zatvoris vrata od sobe da to malo osvjezi sobu pa se ponekad i nosic odcepi.
mamazika: ne lupam ga po bubrezima, pazim na to. ipak, dobro ti kažeš-možda ja to ne radim pravilno, ipak sam to smao pročitala na internetu, nije mi nitko to pšokazao prije ...sutra ću ga odvest ponovo u pedijatrice i neka ga pregleda i presluša pa ćemo vidjeti na čemu smo.

Odgovori s citatom