Cure, i moj mali je prehladjen
Nocas je poceo kasljati (nije suh kasalj) i odmah sam, kad sam cula taj kasalj i prepala se, otisla nakratko do foruma u 3 ujutro.
Vidla sam da cure preporucaju sljezov caj (koji moze i za male bebe) i neke obloge od eukaliptusa. Ujutro su mi u ljekarni dali taj sljezov caj, eukaliptus balzam nisu imali, a uzela sam i Lupocet cepice (za slucaj da dobije temperaturu nocas )
Kapam mu svoje mlijeko u nos, ali zasad mu nije tolko zacepljen. U svakom slucaju cemo odmah ujutro do pedijatrice.

Puros, kakav je to sljezov korijen koji mu kapaljkom stavljas u nos?
Ja sam jos pitala ovu u ljekarni jel mi ima jos sta za preporuciti, a ona totalno nezainteresirano odgovorila da nema. Ko da lijecim od obicnog kaslja tinejdzera, a ne malu bebicu

I, curke, kako pripremate sljezov caj? Na kutiji pise da se u HLADNU vodu stavi zlica caja :? A kasnije pise da se TOPAO napitak pije... Jel to moze biti istina da se sljezov caj priprema s hladnom vodom??? Nekak mi to nema logike?

I jos jedno pitanje: kako se male bebe mogu rijesiti tog kaslja kad ne mogu iskasljavati??? Jako me je strah kako cemo to rijesiti?