evo i nas. jutros mso ipak pošli u dr.i kako kaže dr.nije bronhitis već je nos tako silno začepljen ( a ne vidi se) da je to koma. pa nam j epropisala 2x dnevno, ujutro i popodne dolaziti na inhaliranje. jutros mso bili i opet sad smo se vratili i vidim značajno poboljšanje. dijete mi diše bez otvaranje usta i puuuuuuno lakše diše. nije se nešto strašno ni bunio na inhalator i bio je jako dobar , sunce mamino malo. pošto mu je i grlo malkice crveno, sami početak kaže dr., dala mu je i amoxil sirup. eto, to je to. kako sam već gore napisala mi smo sve probavali 3 dana i ništa nije pomoglo već inhaliranje. htjela sam odmah kupiti inhalator-ima jedan talijanski i košta 1.500 kn (zvala 4 ljekarne i samo jedna ima taj inhalator), ali dr.kaže da to nikako ne radim jer ću ga možda samo sad upotrijebiti i više možda nikad, da je bolje da sačekam. mislim da me je pametno savjetovala.što vi mislite?

mony, pitala sma ti smiju li male bebe piti čaj od sljeza i rekla da mi je to za bebu od prijateljice koja ima pola godine i rekla je nipošto. e sad ti vidi, netko kaže jedno, a netko drugo......