puros prvotno napisa
Hvala, Puros![]()
Al mi jucer bili kod doktorice i rekla je da smije piti sljezov caj s mjericom - 1/3 cajne zlice caja na 2 dcl vode :?
Mali jako kaslje, a nije mu dala nikakav sirup da mu barem ublazi kasalj, a i pregledala nas je tako brzo da je uopce nisam nista stigla pitati
, no cekaona je bila preeepuna bolesne djece.
Puros, kako si ti svome malom ublazavala kasalj :?
A jel mu onda u nos smijem staviti tog sljezovog caja ili ne?
Kako da mu pomognem dok smrca - moje mlijeko bas ne pomaze previse, stavljam mu fiziolosku Sterimar i pumpicom (Bebe&Comfort imamo) vadimo smrkljice van, al to tolko mrzi da se jako i dugo rasplace pa mu se od placa stvore nove smrklje. I tako unedogled![]()
A sto se sljezovog caja tice - ne znam zasto opet svi pricaju razlicito pa da roditelji samo budu u nedoumici. A zanima me jel oni koji kazu ne sljezovom caju daju i razlog zasto ne? Pa da barem mogu ocijeniti - jer njemu je stvarno pomogao jucer i ublazio mu kasalj.
A za eukaliptus balzam je dr. rekla da ne jer je premali, pa nam je rekla da uzmemo etericno ulje od eukaliptusa.
MIslim da cu je danas opet zvat da mi preporuci neki sirup, jer kako kaslje, strah me da ga to i ne boli![]()
Ja njega lupkam po ledjima skroz blizu vrata, jagodicama prstiju i jako slabo i to samo kada zakaslje. Jel to u redu?
Hrpa pitanja, valjda cu dobiti par odgovora![]()
![]()

, a i pregledala nas je tako brzo da je uopce nisam nista stigla pitati
Odgovori s citatom