Citiraj puros prvotno napisa
mony, ja sam isto kupila prospan, ali nisam ga dala jer mi je dr rekla da je bembo premali.

echinacea kapi ja osobno koristim za imunitet i nisam baš sigurna da je to ok davati bebama. ja to nikako ne bih učinila. mislim da je još prerano za izgradnju imuniteta na taj način.

ono što ti ja savjetujem je da malo tu svoju dr opomeneš da si ti zabrinuta mama željna informacija, a ne deblo kojem se ne treba ništa reći i objasniti. kako me takve stvari ljute .

Ja sam mu dala mrvicu (recimo oko 3 kapi) Prospana danas 2x i mozda cu sutra jos jednom ili dvaput. Ne mogu ga slusat kako kaslje jer znam da kad ja tako kasljem prsa me bole za poludit Pa valjda mu nece naskodit :/

Ovo je dobra ideja za Echinacea kapi - odsad cu i ja tako

A sto se doktorice tice - i pored hrpe mojih pitanja ona svoje odgovore svede na minimum. Sve sto sam mu dala za ovu prehladu sam saznala s ovog foruma, od frendice i ono sto je prekjucer MM kupio u ljekarni. Meni isto ide na zivce kad su doktori takvi da ne objasne, ali ova moja nije uvijek takva, pa ju sada mogu razumijeti jer je cekaona bila tolko puna djece i roditelja kad smo bili u ponedjeljak da se nije moglo disat. No, ipak...

Al, hvala Bogu, malome je bolje - ici cemo kod doktorice samo da poslusa kako mu se kasalj povlaci (sto je sigurno, sigurno je) pa se nadam da smo to savladali.
A ja mislila da iskljucivo dojena djeca ne mogu dobiti prehladu, temperaturu... :/ Prevarila sam se, ocito :/

A Puros, kako tvom malom?