Moja, sada četri mjeseca stara curica, upire se nogama (ispruži ih sasvim ravno), napući usne i sva se zacrveni u faci?!? A ne kaka! Zašto to radi?
Moja, sada četri mjeseca stara curica, upire se nogama (ispruži ih sasvim ravno), napući usne i sva se zacrveni u faci?!? A ne kaka! Zašto to radi?
stvarno nemam ideju
a mozda se ljuti :? nesto joj nije po gustu
možda hoće ispuhati nos.
to ti je moj sin počeo raditi zadnjih par dana od kad mu je začepljen nosić.
meni ne da da mu ga očistim, a on sve sile upre da ispuše, a ne zna.
ima 6 mjeseci.
Moja se isto tako ljuti.. a u toj je dobi. sitsne šakice i sva se u licu stisne...![]()
Kaže mi kuma da se ona tako pokušava uspraviti, odn. da vježba mišiće za prelazak u sjedeći položaj?!? Da li je to moguće?
Da. Zapravo mi to izgleda prilično slično onome kada kaka, ali u ovim slučajevima ne kaka. Leži na leđima, ispruži noge i nožne prste kao da njima nešto gura, ispruži ruke uz tijelo i stiska ih i napuči usnice i sva se zacrveni u licu.
Pretpostavljam da masturbira, da, dobro si čula![]()
To radi jer joj je to tjelesna ugoda, samo to.
Moja Nina je isto počela s 4 mjeseca, i evo ti si prva koja se javila da joj je dijete to isto počelo izvodit tak rano, sve cure koje su mi se javile nije bilo ispod 6/8 mjeseci. Mi smo išli i na sve moguće pretrage zbog toga, bili i u bolnici 9 dana, i sve je bilo u redu fala Bogu, negdje sa godinu dana smo ponavljali eeg i tada nam je neurologinja rekla da je to masturbacija.
Eto, moja Nina i danas to isto izvodi, jedva čekam da prestane.
Inače, ona je prekrasna, zdrava, napredna djevojčica![]()
Moja Luce je to radila od srece. Sva bi se ispruzila i zgrcila, i jos bi uskliknula od srece! Meni je to bilo prekrasno! Zapravo to jos uvijek napravi kad se jako razveseli...![]()
masturbacija :?
sad ću malo bolje pogledati.
ako i je tako ja se pravim da mu je zapušen nos![]()
rvukovi2 prvotno napisa
![]()
dobra si
moj ti je to radio kada se ljutio i kada se pokušao posjesti.
moja isto to radi ispruzi noge,stisne sake onak u ravnini glave, i onda se napinje i pusta zvuk :/ to mi je bilo uzasno cudno. ponekad se tak zacrveni uff. no, vidim da ima toga jos. ona ima 6 mjeseci. izgleda da je to normalno.![]()
i moj je to radio i nije mi bilo jasno zasto
da znas da mi je ovo prvo palo na pamet, bez obzira na dob.anima prvotno napisa
Moja isto to radi kad je ljuta, ispruži se, ukoči, stisne šake i ruke uz tijelo, oči ko bunari. Brijem da ipak ne masturbira, to bi mi već na SM vuklo![]()