Draga Molnja tako mi je drago sto ste ti i tvoja beba u 20 tjednu,mene ti uspjesni tjedni tako vesele,kada sam procitala sve te tuzne price,sjedim citam i placem,suce mjesaju moju vlastitu tugu zbog boli koju i sama dozivjeh zbog gubitka bebe-ili beba jer su dva embria vracena u 6 tjednu trudnoce,i bol zbog moga gubitka je jednaka kada citam sve ove price,srce me boli zbog svih vas.Ali sam tako ponovo sretna zbog tvoga 20 tjedna,zbog tvoje hrabrice koja se bori,nemam ti sta pametovati,samo bi voljela kada bi se uspjela malo opustiti i uzivati u ostatku trudnoce.Znam da je tesko,ali je tako ugodno.Ja tako vjerujem da ce sve biti u redu,jedino sto mogu nosit cu te u mislima i molitvi za snagu i hrabrost,za svako vase sutra,za svaki vas novi dan.Vidjet ces na kraju mora sve biti dobro.Velika pusa tebi i tvojoj bebi

A svim drugim hrabrim mamama preslatkih Andela barem saljem jedan prijateljski zagrljaj

iskreno se nadam da ce upravo nasi Andelcici izmoliti za sve snagu da barem zbog njih krenemo dalje.Sve vas pozdravlja vasa crtica.