tužna25 prvotno napisa
Evo i moje priče...
Nakon godina zajedničkog života, odlučili se vjenčati. sredili si život, posao,odredili datum vjenčanja...sve ko u bajci. ovo ljeto vratili se s mora i znam da trebam u nedjelju dobiti M,ali isto tako nešto mi govori da idem po test za trudnoću. prošla nedjelja, od M naravno ništa, u pon.napravim test i od sreće neznam šta napraviti. test pozitivan, odem gin, potvrdi trudnoću i našoj sreći nije bilo kraja. više nisam znala dal su mi važnije pripreme za vjenčanje ili trudnoća.
svaki dan sam se ustajala s radošću, veseljem, svaki dan mi je bio ispunjen, ništa mi nije bilo teško za napraviti. i tako 6 tjedana,....odem na kontrolu u pon., sve u redu, naručim se za 11 dana za ponovni pregled da vidimo otkucaje srca. i tako idu dani,nitko sretniji od nas.
dodje petak, predvećer js prokrvarim. krv mi se sledila u žilama. dragi me odveze u bolnicu, vele da je to normalno, dobim neke tablete i vele da se javim svojem gin. subota i nedjelja sve jače krvarenje. odem gin.,napravimo ultrazvuk, eto hematoma, beba od pon nije narasla niti milimetra. moj život se ugasio. dodjem na kiretažu, tamo dvije žene koje su došle napraviti pobačaje, meni hoće srce puknuti.
više ne vidim svjetlo dana, volje nemam za ništa, ništa ne jedem, jadna da bolje nemogu biti. svi me tješe, ali najbolje mi je dok sam sama sa svojim mislima i tugom. vjenčanje je za manje od mjesec dana, a ja nemam volje ni za život. vrijeme liječi sve, nadam se da će i ovo i da če dr.put biti više sreće.