Citiraj ivana83 prvotno napisa
uvijek se pitam po kojoj kazni se to dogodi, baš onima koji žarko žele dijete...
mari.. isto mi je žao i za tebe.
stvarno, nek nam Bog da snage da to sve preživimo..
Draga Ivana 83,i ja sam se često to isto pitala al opet s druge strane;što smo mi sa svojih 20-tak ili 30-tak godina mogle tako ružno učiniti pa da smo kažnjene?I meni su zlobnici tupili to u glavu i sladili se mojom nesrećom pa sam sama sebe uvjeravala da mene ni sam Bog ne voli kad mi se to dogodilo.Duboko me povrijedila moja vlastita strina kad je rekla da sam se ja u svojoj trudnoći nekome ismijala pa eto mi sad,nemam bebu.Takvo nešto normalni ljudi i vjernici ni ne pomišljaju niti se igraju Boga.S druge strane,moje sestrične koje su stalno na misama i karizmatskim skupovima i hodočaste širom svijeta kažu da smo mi sretne i blagoslovljene mame kojima je Bog dao obilje ljubavi......Kazna nije i nedajte da vas uvjeravaju u to a s vremenom ćemo valjda primjetiti i snagu takvog blagoslova.Ja sam ove godine dobila bebu i ona nam je donijela ovaj svjetovni mir a jednog dana kad odemo gore,imat ćemo pune ruke posla;cijelu vječnost maziti i nunati svoje male anđele.....