NN 24.ne znam kako bi te utješila i bar malo ti olakšala nekom riječi ali to nitko ne može..sad imaš još jednog malog anđela gore na nebu koji sigurno ne želi da ti bude loše i koji se zagovara za tebe da kreneš dalje ..
i ja sam izgubila bebu u 37 tjednu,par dana pred porod,sad je prošlo skoro pa 4 miseca,i neusporedivo mi je ono vrime posli poroda do ovog dana,mislila sam da ću umrit od tuge..i teško mi je bilo jer imam sestru blizanku koja je isto bila trudna i bile smo samo 3 tjedna razlike u terminu,ali nisam mogla dopustiti sebi da samo tonem od tuge i depresije..skupila sam snage i svu tu radost koju ja nisam mogla osjetiti svojim porodom,nadoknadila sam djeleći tu radost sa svojom sestrom i njezinom bebom u kojoj uživam noseći je i ljubeći duplo više..u njezinim očima vidim i svog anđela ..moram priznati da mi je sama ta pomisao kako neću moći uživati sa sestrom i s našim bebama bila nepodnošljiva, a sad shvaćam kako me njezina curica izvukla iz svega lošeg..želim i tebi da skupiš što više snage, a znam da oćeš, kao i sve mame anđela...šaljem ti veliki zagrljaj...