-
Draga moja, price su nam skoro identicne,isto imam curu od, sad vec skoro 9.god, 14.11. prije dva mjeseca sam imala kiretazu u 11. sedmici,isto na redovnom pregledu su mi rekli sto i tebi,a tu trudnocu sam cekala...pa punih 6.god. Sta da ti kazem, ovo mi je prvi ciklus poslije toga, i ja se nadam da cemo opet uspjeti, a da je praznina, da je tesko, da te ne razumiju pa ni najblizi- to znam...neko kaze bice opet, neko kaze dobro je da je tako kad je vec moralo,itd,ali nista nije utjeha-samo prazne rijeci.
Nikad nisam imala problema sa linijom, a sad jedem ko luda,mislim i ja da je od nervoze.
Moja curica je isto tesko podnijela, cak mi je njena uciteljica rekla kako je "jako tuzna i sta se s njom desava?"
MM je druga prica, suti,zatvoren,ne prica o tome, hoce da me utjesi a ne zna kako. I tako...
Znam da ti je jako tesko,nadu nam daju price zena sa ovih stranica koje su poslije svega ipak uspjele doci do svojih bebica,valjda cemo i mi,nista drugo ne mogu da ti kazem, u istoj smo situaciji, ali ja znam da ne odustajem!