Cudno je kako sve reagiramo slicno. I ja sam dva tjedna poslije poroda otisla frizeru i razmisljala kako sam luda. Valjda samo zelimo osjecati se bolje.
Tviti22, bromergon moze izazivati puno nuspojava. Moje su bile: promjene u ponasanju (kao da imam PMS), zatvor, hemeroide (gore nego u trudnoci), glavobolje, povracanje itd. Morala sam ga piti cetiri puta po 14 dana. Na kraju smo i doktor i ja odustali. Mlijeka jos imam i nakon pet i pol mjeseci. Sad mi stoji u kucnoj apoteci za slucaj krajnje nuzde.
Mene je trbuh bolio i od ergometrina.
Doci ce tijelo na svoje, samo mu treba vremena. Probaj vise misliti na sebe, ne mislim samo na zdravlje, nego i na ludosti kao frizer, kozmeticar, setnje, kino ili nesto sto ce te smiriti.
Cure, skidam vam kapu i drago mi je zbog vas i vasih malih andjela!
Ja sam oduvjek htjela puno djece, ali sada se bojim ostati trudna. Sin me stalno pita kad ce dobiti drugu bebu. On se pomirio da je Lovre "...otisao na nebo s andjelima, ali ja ne zelim biti sam - hocu brata ili seku..."
Po prvi put ne znam sto da mu odgovorim.
Hvala na linku za tuzbu, ali ja to ne mogu tako, ne zelim medije, samo da pravda podijedi i da ta doktorica ne pridje trudnicama.