Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
Hvala cure

Uz sve su se pojavili i neki uzasni vriskovi... Kaj ako je nesto drugo? Tako je imala upalu uha a mi mislili grcevi.
Vriskovi, cendranje.. Upala uha se zna vratiti, no pri toj upali bol je najjača noću, što kod vas nije slučaj.
Da biste isključili upalu uha, bilo bi dobro otići još danas pedijatru, pogleda nakratko kroz otoskop.

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
I danas se nastavlja jucerasnje ponasanje nakon mirne noci. Dvije su pelene bile jutros jako mokre tako da me to tjesi, ali strajk u budnom stanju se nastavlja, ujedinjen s vriskovima, cendranjem, slinjenjem, trpanjem svega u usta, osim cice. fakat postajem frustrirana
Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
Pokušaj nabaviti igračke za grickanje: npr. kolut s gelom iz "Konzuma", ili plosnate gume iz dm-a, malo ih pridržiš - neka beba trlja desni...
Možda će poslije toga lakše dojiti.

Probaj i s gelom za desni, npr. Calgel-om, smije se stavljati do 6 puta na dan, mi nismo ni toliko stavljali. To smiri bol, pa se i beba smiri.

Ako nijedno od toga ne pomogne, onda nisu zubići, iako sumnjam da nisu.

Samo pazi da ti malena ne dehidrira, a i zbog refluksa mora dosta mokriti. Tekućinu gubi i slinjenjem.

Kako može piti? Svoje mlijeko možeš joj ponuditi i na žlicu, tu zubići neće smetati. Dobro bi bilo da se izdajaš ako ovakvo stanje potraje više dana, da se ne bi smanjila proizvodnja mlijeka.
Sjećam se i da je Lutonjica svojoj Margiti mlijeko ponudila na čašu - uspješno , a mislim da je tad malena imala 2 ili 4 mjeseca, nisam sigurna. Možeš pokušati.
Oprosti ako sam dosadna, ali mislim da bi ovo trebalo poduzeti.