Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: kako prestati dojiti?

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    evo da javim, morali smo prestat dojit prije 5 dana jer sam na antibioticima i nije preporučljivo da ga dojim dok ih pijem.

Odvikavanje je ispalo i bolje nego što sam mislila, 2-3 noći se budio i plakao, ali ne puno, tada bi ga nosali mm il ja ovisi kome bi htio ići. Prije spavanja bi dobro jeo i popio bočicu kozijeg mlijeka, i kad se probudi ujutro traži bočicu. NOćas se samo jednom probudio (prvi put u životu) i ja sam ga malo pomazila i nastavio je spavat jutros do 9h :D

Nadam se da će i mnogima od vas odvikavanje proći bezbolno kao nama. I samo da još kažem puno smo se mazili i ljubili
    moram se ubaciti
    kozje mlijeko je zdravo ali tek od 3g neki preporučuju čak i 5g

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    evo da javim, morali smo prestat dojit prije 5 dana jer sam na antibioticima i nije preporučljivo da ga dojim dok ih pijem.

Odvikavanje je ispalo i bolje nego što sam mislila, 2-3 noći se budio i plakao, ali ne puno, tada bi ga nosali mm il ja ovisi kome bi htio ići. Prije spavanja bi dobro jeo i popio bočicu kozijeg mlijeka, i kad se probudi ujutro traži bočicu. NOćas se samo jednom probudio (prvi put u životu) i ja sam ga malo pomazila i nastavio je spavat jutros do 9h :D

Nadam se da će i mnogima od vas odvikavanje proći bezbolno kao nama. I samo da još kažem puno smo se mazili i ljubili
    moram se ubaciti
    ma daj. A moj mlađi brat je imao alergije neke i dr rekao da mora pit kozije mlijeko a imao je 1,5god :?

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa

moram se ubaciti
    ma daj. A moj mlađi brat je imao alergije neke i dr rekao da mora pit kozije mlijeko a imao je 1,5god :?
    nemam vremena za izdvajati ali evo tu ti piše sve http://www.paedcro.com/clanak.asp?id=45

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •