Evo, riješili smo se kozica, sad čekamo da otpadnu krastice![]()
Tirna si je već neke skinula sama, pa me malo frka da tamo ne ostanu ožiljci.
Da li ste , i čime, vi svojim klincima mazali kožu nakon kozica da ne ostanu ožiljci :?
Evo, riješili smo se kozica, sad čekamo da otpadnu krastice![]()
Tirna si je već neke skinula sama, pa me malo frka da tamo ne ostanu ožiljci.
Da li ste , i čime, vi svojim klincima mazali kožu nakon kozica da ne ostanu ožiljci :?
Vidim da nas muče isti problemi,pa i mene interesira ista tema,kako tretirati kozice kad se osuše i kad kraste počnu opadati.hagulkica prvotno napisa
Ja svoje nisam s ničim mazala. Mlađem su ostali ožiljci po tijelu, po licu srećom ne, a starijem nisu nigdje. Imaju različitu kvalitetu kože, mislim da ovisi o tome.
Molim za još jednu pomoć.Karli je danas 15 dan da je dobila kozice,kraste su počele ispadati,ostalo je još nekoliko velikih.Trebali smo danas iči kod liječnika,ali čisto sumnjam da to danas stignemo obaviti,još po ovakvom vremenu.Ono što me intersira znate li da li je napokon možemo okupati sa obzirom na preostale krastice :?
Dijete se moze kupati u bilo kojoj fazi kozica. Cak dapace kupka sa zobi olaksava simptome.
ja sam svoju djecu kupala par puta dnevno u hipermanganu što je pospješilo brzo sušenje.tragovi od kozica izblijede nakon par mjeseci,a ožiljci od otrgnutih ostaju zauvijek(kao kod mene npr)
Mi smo se kupali jedno tri puta dnevno u zobenoj kupki i nemamo nikakve oziljke.
Cure, kakva je to zobena kupka. Moj stariji sin je zavrsio sa kozicama prije par dana, a mladji je u punom "cvatu"! Stoga bih molola malo poblize o toj kupci.
Imas mozda za kupiti Aveenovu zaobenu kupku al jos jeftinije od toga (a s istim efektom) je samljeti u mlincu za kavu jednu salicu (200 ml) zobi jako fino.
Ako hoces testirati da li si dovoljno fino samljela, uzmi jednu zlicu samljevene zobi i pomijesaj u salicu (200 ml) tople code. Ako zob odmah upije vodu i voda izgleda mlijekasto i svilenkasta je na opip, onda je zob dovoljno samljevena.
Samljevenu zob (onih 200 ml) stavi u kadu koju punis vodom, mijesaj povremeno da ne slegne na dno kade nego da se pomijesa s vodom.