Ove koje sad ima su mi s placa i nisu loše ali su već za smeće pa sam u potrazi za gaćama... a ne bih na placu opet pa me zanima gdje vi kupujete, kako ste zadovoljni i koja je cijena?
Ove koje sad ima su mi s placa i nisu loše ali su već za smeće pa sam u potrazi za gaćama... a ne bih na placu opet pa me zanima gdje vi kupujete, kako ste zadovoljni i koja je cijena?
gamauf, marks&spencer, mtč
marks&spencers- dobre,al skupe
h&m- superdobre,neskupe al mi nisu na dohvat
I ja bi trebala u obnovu ...( i gaća i čarapa, mašina sva popapala)
Pisala sam na topicu o bezpelenastvu:
OshKosh i Kanz gacice - 30kn - odlicna kvaliteta
MANA - 10kn obicne sliperice, 20kn bokserice - meni je kvaliteta OK, mekane su i fine
TL - 50kn 5 komada sliperica - kvaliteta turbolimacevska
MTC - 18kn sliperice - ostatak od nekog izvoza u Njemacku - odlicne kvalitete
MANA mi se cini kao najbolji izbor. Ima puno razlicitih modela, imaju sve brojeve, od najmanjih, hrpa boja i dezena. Potkosulje su im isto odlicne.
sori, cijene:
gamauf - oko 15 kuna komad
m&s - u paketima se prodaju, najjeftinije je paket od 5 gaćica za 80 kn
mtč - oko 25 kn komad
Zaboravila sam na Beti - slovenski proizvodjac, dobra kvaliteta, ali meni su malo preskupe, tj. kostaju ko Kanz, a nisu tako dobri.
H&M-kupila u subotu
3 komada 2,5€ (50%-tno sniženje)
gamauf je na početku tkalče, a nađe ih se i na placu![]()
mana je u ilici, između trga i frankopanske
Ja kupila neki dan u Intersparu na akciji Lileby, snižene sa 49,90 na 29,90... tri komada. Ne znam kakve su baš kvalitete, ne čine se loše, ali kako je N. još u pelenama samo sam ih oprala i pospremila u ladicu. Ali su preeeeslatkeeeee
, jedva čekam da ih počne ženska nositi!
U Zagrebu kupim MTČ.
Najcesce u Brezicama kupim Zibby i Ups, odlicna kvaliteta. Kanz su isto super, ali dosta skupe.
imam iz kike, mtč-a, interspara, h&m-a i zadovoljna sam!
cijena se vise ne sjecam!!
Gamauf i H&M. Jako zadovoljni.
Upravo smo prerasli set gaćica iz M&S (ne znam jel i kod ostalih tako ali čini mi se da kod njih svakako treba kupiti barem broj veci od onog koji dijete inače nosi - M. ima uskoro 3 g., 98cm, 16kg i prerastao je njihove na kojima piše 3-4 g.).
da, zara je mršavica i inače joj moram kupovati gaćice barem broj manje od onog koji službeno nosi, ali u M&S moram kupiti veće, puno većebuba klara prvotno napisa
jel znate dokle traje to sniženje?mamanatali prvotno napisa
mi imamo sve mtč, kupila na sniženju po 10 kuna i niže (u tvornici)
a dobila je neke Disney Princess.
u boksericama je mi je preslatka![]()
Gdje ima disney princess za kupiti?Riana prvotno napisa
mislim da sam njihov set vidjela u M&S. ja sam nedavno kupila bas njihove, ok su.Anci prvotno napisa
ne znam, za disney, dobila je od tete, pitat ću sestru![]()
uglavnom kupljeno negdje u zg
evo, kupljene su u Intersparu, negdje u Branimirovojsandraf prvotno napisa
3 kom/40 kn
ima i i u verziji za dječake![]()
Vidjela sam te gacice sa Princezama u Intersparu, ali su mi djelovale dosta nekvalitetno i loseg kroja. Osim toa, aplikacijama sa slicicama Princeza mi nije djelovala prikladnom za iskuhavanje.