Citiraj Kejt prvotno napisa
Još malo i dobit ću svoje nalaze (obrade na trombofiliju). Koji je sljedeći korak? Nemam hematologa, nikad nisam bila na razgovoru/obradi. Trebam li od dr. opće prakse tražiti uputnicu za hematologa kad dobijem nalaze? Imate li nekog za preporučit? Hvala vam unaprijed svima, pusa
Malo padam s Marsa na ovaj pdf, pa sam uočila naslov, eto, da odgovorim.
Da, od dr opće prakse tražiš uputnicu za hematologa, ja sam odmah na uputnici dobila preporuku za KBC Rebro, jer sam tamo bila i hospitalizirana zbog DVT, pa su mi odmah dio pretraga na trombofiliju gore napravili. S tim sam nalazima došla svojoj dr opće prakse. Nakon što mi je dala uputnicu, zvala sam hematološku ambulantu na Rebru, pa mi je sestra zapisala najbliži slobodni termin, koji je bio kod dr. Zupančić. Ja sam njom zadovoljna. Upravo bih trebala ponoviti neke pretrage, jer su mi neke vrijednosti bile granične/malo povišene, pa se opet javiti njoj. U međuvremenu sam prestala s terapijom Martefarinom (varfarin), nakon 9 mjeseci uzimanja.
Ne znam kako je u trudnoći, jer sam ja DVT imala 16 mjeseci nakon poroda, sad znam da ću u sljedećoj trudnoći morati, uz ostalo, raditi i koagolugram (ako sam dobro zapamtila).
Nadam se da sam ti bar malo pomogla