Pokazuje rezultate 1 do 50 od 134

Tema: Trombofilija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj LIMAC prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim vas pomoc! ja imam nalaz mthfr C677T-heterozigot I A1298C-homozigot. Sad sam trudna 7tj I ovaj tjedan idem na ultrazvuk da cujemo srce! Pijem aspirin 100 od ivf transfera, moja dr ne smatra da sam za heparin. Imam jednu biokemijsku trudnocu iza sebe. Sto vi mislite? Trebam potrazit pomoc hematologa?
    Hej! Moj nalaz je isti kao i tvoj. U IVF postupku doktor koji mi je vodio postupak nije smatrao da mi treba heparin. No, vec kod prvog pregleda kod mog primarnog ginekologa u 6 tt, isti me stavio na heparin. Rekao mi je da je naravno postoji sansa da mi heparin nece trebati no on ne zeli riskirati, da sam se previse namucila da zatrudnim itd. i da ce sve poduzeti da odrzim trudnocu do kraja. Odlican je!
    E sad, kad sam bila na vadjenju krvi popunjavala sam neki upitnik i izmedju ostalog navela da trosim Fragmin i tad su se svi cudom cudili da koji mi ga to lijecnik prepisao jer se kao Fragmin u pravilu daje od 12 tt. Dok se kod prve trudnoce (meni je ovo prva) ne daje! Hmmmm valjda se ceka da se dogodi sr... pa su svi sljedeci put pametniji!
    Svaki lijecnik ima svoju praksu. Ja bih se na tvojem mjestu izborila za fragmin. Ne bih riskirala!
    Seetno!

LIMAC avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala ti! Jako se.bojim da se nesto ne desi. Moj ginekolog nema neko misljenje o tome... Zatrazit cu ipak uputnicu za hematologa I probat se izborit za fragmin.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •