"Kopam" malo po forumu i vidim - moj problem! Od potpuno normalne 2. trudnoće ispalo ovo:
Prošli tjedan, u 19. tjednu trudnoće, prokrvarila sam - ne hvala bogu jako, ali dovoljno za brigu - odmah otišla u Petrovu, tamo ustanovili na hitnom ultrazvuku placentu praeviu, mali hematom, na vaginalnom pregledu još i chorioaminionitis (prepisano sa nalaza-ne mogu naći detaljno što je to i kakve su posljedice, navodno infekcija ovojnice), dobila sam antibiotik Novocef i NAJSTROŽE MIROVANJE!
Obzirom da sam iz Zagreba i imam još jedno dijete doma, dali su mi na izbor da strogo mirujem doma i ne moram ostati u bolnici.
K svemu tome sam još i Rh 0 negativna i moram napraviti test senzibilizacije - to valjda idući tjedan.
Jel' može još kompliciranije od ovoga??? :shock: Kao ono, normalna trudnoća, ja se osim početnih mučnina osjećam izvrsno, nisam imala nikakvih bolova i onda ovako nešto!
Ali da se razumijemo - nisam radila nikakve kućanske poslove pogotovo ne one teže, šetala sam do posla i natrag (10 min.), a poslijepodne uglavnom odmarala ili pripremala nešto za jelo. Nisam niti putovala niti se kretala po velikim vrućinama i sparinama vani - zaista sam se trudila čuvati se!
Pliz javite se tko je imao slične probleme radi utjehe!
Raspast ću se u krevetu - idem samo na WC i to je to! Samo ležim i prevrćem se u krevetu!
Hoće li to tako do kraja? ili se mogu nadati opet barem nekakvim šetnjama????
Jel' dijagnoza može ići na bolje? :?
Hvala svima na potpori!