-
Interesantno, sad sam u 32. tjednu, posteljica sprijeda, a moj doktor mi nije rekao niti jednu jedinu riječ o mogućim rizicima itd.
kad sam bila u 16. tjednu na UZV, rekao je, dok je nabrajao one silne kratice, izmedju ostalog i "posteljica sprijeda...", ja ga upitam "doktore jel to možda placenta previa..." na čega je on rekao suprugu "ne dajte joj čitati,...." i onda mi kasnije objasnio da se tek u 32. tjednu donosi konačna dijagnoza.... poslije mi je susjeda rekla da je to jednostavno njegova strategija da ne plaši ženu, tipa alles gut, jer je ona u prvom tromjesječju dobila kozice,.... i tek kad je vidio nju i dijete u šetnji par godina poslije rekao joj je da nema pojma šta je moglo biti sa curicom, inače mala je ko avion,... lijepa, zdrava, pametna, itd
shodno tome, pošto smo kupili kuću na kojoj su sad ostali samo vanjski zidovi, jer smo sve porušili, zidali novi dio, radili novu fancy kupaonu,.... ja sam tamo bila po cijele dane, bolje i da ne kažem šta sam sve radila, jer mnoge žene i koje nisu trudne ne bi to radile, ...jer mi je u prošloj trudnoći rekao da sam ja takav tip žene koja može igrati i nogomet, a onda sam svaki dan šetala najmanje tri km, radila sve kućne poslove, u mojoj obitelji sve žene oduvijek tako, ..... i sad isto , samo što nisam išla u te duge šetnje svaku večer
a ako ništa drugo sad kuhala sam radnicima, vukla pune cekere, relacija kuća, vrtić, nova kuća,kronično neispavana i umorna, čistila onu žbuku, ... ma svašta,.... i
kako su mi krenuli kao i u prošloj trudnoći lažni trudovi, jučer odem na pregled di mi veli da sam se počela otvarati i da bi bilo najbolje da mirujem, da mi netko dođe skuhati i da "izduram" bar još tri tjedna,.....
dobila tonu lijekova, i pitam ga "doktore, da li ima ikakve veze to sa posteljicom,.... " veli "NE, to ja napišem u trudničku knjižicu da onaj, ako bi EVENTUALNO radio carski rez, da ne zareže po posteljici,.....
sad krivim sebe, jer je uvijek sve bilo dobro na pregledima, uvijek zatvorena, on mi nije rekao niti riječ da se moram čuvati i moguće rizike zbog posteljice, jedino ono "ako bilo što primjetiš, trk ovamo ili na hitnu,..." mislim da svakako nije u redu taj njegov stav da će sve biti dobro,.....ili sam ga ja predoslovce shvatila,... jer nemam nikoga tko bi to radio, jer sam tako forsirala da bježim iz ovog pakla prije zime,..... ostajem ovdje do proljeća-ljeta i baš me više briga za sve
ma ne znam što sad reći, tako je kako je, ..... sad me baš briga i za španjolske bordure za kupaonu, i za prozore i za sve,....
idemo dalje,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma