Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ŠTO MI TREBA ??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno ŠTO MI TREBA ??

Budući da već nešto više od 1 g. ne uspjevamo napraviti bebača odlučili smo nešto poduzeti : prvo sam otišla do svog ginića koji je pregledom ustanovio da je sve ok i naručio me na ultrazvuk - na ultrazvuku mi je pronašao miom na maternici i proglasio ga uzrokom našeg problema i poslao me u petrovu - u petrovoj kažu da miom nije uzrok, oni traže da BT radi spermiogram - rezultat asthenoteratospermia dakle baš nas hoće ... zapisali smo se na listu čekanja za IVF (9/10mj) ... I sad budući da su oni kao otkrili razlog na nama je da čekamo taj datum i u međuvremenu pokušavamo prirodnim putem. Nitko od njih mi NIKAD nije radio nikakve briseve, niti tražio nikakve krvne pretrage i hormone ( ja čak niti neznam što bi sve trebala), čak ne znam ni koja mi je krvna grupa ... trebam li sama to tražiti od njih ?? ako da što točno (molim nazive i ak nije bed kratka objašnjenja što je što) ? Ili ću to sve raditi neposredno prije IVF ? a što ak se onda utvrdi da još nešto nije ok ( a recimo sad imam vremena trošit ljekove ak nešt treba ) ???
    Zna da sam rastegnula al totalno sam zbunjema ...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vjerojatno oni smatraju da je uzrok neuspjevanja spermiogram od TM pa te zato ne šalju da daljnje pretrage.. Inače tvoj je gin trebao poslati TM na spermiogram, a kod žene se obično rade hormoni, brisevi, HSG..ali budući da si se zapisala za IVF, HSG možeš preskočiti ali ne bi ti bilo loše napraviti briseve da ako imaš kakvih beštija da ih zalječiš do IVF-a..
    ma nadam se da ti ni neće trebati taj IVF nego da ćeš uspjeti prirodno prije..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

obavezno napravite sve moguce briseve da nije kakva infekcija jer ona moze biti uzrok losih nalaza tm. imas i puno savjeta na stranicama rode kako popraviti spermograme, izmjerite razinu vitamina negdje, mozda fali cinka , i naravno, hormone kod sebe ali i tm, ne bi bilo lose, da znate i tu na cemu ste. i glavu gore, cuda se dogadjaju, sretno!

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bilo bi ti dobro da izvadiš briseve i da napraviš hormone, to nije nešto veliko, ali kad već idete na tako nešto, onda bolje biti propremljen dok čekate nego gubiti vrijeme kasnije.
    Brisevi obavezno, a sad hormoni... :/ ,ali ako možeš napravi

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

od svog ginića traži obavezno uputnicu za hormone koje napraviš u Perovoj, a briseve ti on sam uzme, pa ih odneseš isto u Petrovu u mikrobiološki.... Sretno! Potraži malo po postovima koji sve hormoni trebaju, ali tvoj ginić to sve zna.....

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Imaš PP!

I najviše ti treba strpljenja!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •