Šta da radim, molim savijet.
Po visini još nismo za prelazak u veću autosjedalicu a po kilaži jesmo, pa sam u dilemi
šta da napravim?
Ima 2 godine i 4 mjeseca-17,5kg i 97cm.
Šta da radim, molim savijet.
Po visini još nismo za prelazak u veću autosjedalicu a po kilaži jesmo, pa sam u dilemi
šta da napravim?
Ima 2 godine i 4 mjeseca-17,5kg i 97cm.
Moj sin ima 2god i 15,5kg i još je u staroj sjedalici, mislim da nema potrebe za većom, zasada!
već je Ančica pisala ali da ponovimdomy prvotno napisa
ovih 500g može potrajati dok dobije, zato nek ostane u grupi I što dulje i barem do 3 godine
Potpis pod daddyja. Tek s navršenih 18 kg ste prerasli AS.![]()
ja da bi izbjegla ove nedoumice kupila sam odma sidalicu koju mogu podesit po šeficinoj težini (bebe comfort iseos TT). a kako je krenilo, makar što se kilaže tiče, do škole će se moć vozit u ovoj 9-18. ona sa 3,4 miseca ima 14,5 kila i 104cm.domy prvotno napisa
da se nadovežem... koja curka ima 3,5 godine, 20 kila, ali su joj uši još u sjedalici..mislim glavica joj viri preko ali ne kako se uvijek napominje da tek kada su uši u razini naslona... pitanje... da li je prerasla sjedalicu jer je prešla 18 kila ili još čekati da visinom preraste tj. da joj uši dođu u razinu naslona?
Prerasla ju je! Čim je zadovoljen barem jedan, bilo koji uvjet (visina ili kilaža) sjedalica je premala!
znači možemo lagano u kupnju nove... sad imamo maxi cosi xp i jako smo zadovoljni s njom..pa bi opet maxi cosi..preporuke gdje bi mogli naći najjeftinije?
Mene isto zanima gdje mogu naći najeftiniju Maxi Cosi Rodi XR najeftiniju?
Mi imamo 17 kg, glava prerasla priori xp, Vrijeme za mjenjanje? JA čekam kilažu i sva sretna što još može u ovu a nisamni skužila da mi dijete viri van AS
.
kaj niko nezna di ima najjeftinijih AS? ja sam gledala kod nas u king krossu u TL i onom drugom kojem sam zaboravila imei po 1000 kuna su.... jel ko zna kakve su cijene u sloveniji? jel se isplati ići preko granice??
Zavisi kakvu hoćeš? Imaš i po 250 kn.... -u emezeti.nanov prvotno napisa
mislila sam da je jasno kakvu hoću jer sam to već u prijašnim postovima napisala..maxi cosi rodi xp... samo me zanima da li su u sloveniji jeftinije i kolko...da li se uopče isplati ići preko po AS?
isplati se jer dobijes natrag njihov pdv
znači možemo lagano karticu u džep i put ka sloveniji![]()
http://portal.baby-center.si/PortalS...opDefault.aspx
ovdje ti je najbolje
imaju ducan u brezicama
Vidim da Maxi Cosi Rodi XR u Baby Centru u Brežicama košta 150 eura, a kod nas u TL-u 1000 kuna, dakle manje. U čemu je kvaka? Ili su to dva različita modela?
Mishkica, je li taj u TL XP ili XR model?
Mislim da ima oba modela, bar je bilo prije par mjeseci.
Samo mislim da je XR nešto skuplja.
Ali planiram otići koji dan pogledati i vidjeti.
ako je sredina ušiju iznad ruba sjedalice, onda je preraslaroby prvotno napisa
mogu ti reći da je ovdje skuplje nego kod nas - barem ono što sam ja gledala -Quini kolica, Mura kolica, Maxi cosi cabriofix,AS,Košara quini...Lutonjica prvotno napisa
OK za povrat poreza-ali platit ćeš ga i kod nas ako ne uspiješ prošverati...???
Tako da opet izađe skuplje.
XR, evo link:Amalthea prvotno napisa
http://www.turbolimac.com/Products/T...-97013114.aspx (999,99 kuna)
A ovaj Rodi XR u Brežicama http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173714 je čak 175 eura, nije mi jasno otkud tolika razlika u cijeni.