Sve je pocelo prije 2 tj. kad sam mislila da mu izbijaju zubici. Imao je klasicne simptome slinjenja, nervoze i guranja prstica u usta. Ali vec 4 noci se poceo buditi vec u 2 ujuto i onda svakih pola sata-sat. Posto je na ad. mljeku, znala sam da to bas nije normalno jer nebi trebao biti gladan. Kad se budio ponekad je glasno zaplakao a ponekad sam malo kmecao. Smirivala sam ga cajem, mazenjem, nosanjem itd. Vise nisam bila sigurna da su zubici... Prije 3 dana dobio je osip po trbuhu koji se sve vise siri. Jucer sam otisla kod pedice koja me narucila za danas ujutro tako da uzme urin. prije nego smo krenuli on je poceo tiskat kao da kaka. Bio je sasvim dobre volje, smijao se i sve 5. Ali kad sam ga krenula presvuc, vidjela sam da nije kakao nego je na peleni bilo samo 10-tak kapi smeckaste krvi. Pelenu sam ponjela sa sobom. Pedica, naravno, nema pojma. Vadili smo krv, dali urin a sad cekamo da kaka da uzmemo i stolicu. Prije 3 mjeseca smo kontrolirali stolicu, sve je bilo super a i napomenula mi je da nije alergican na mljeko. I onda mi danas kaze da mozda ipak je! :?
Pa kak sad IPAK mozda je?
Uglavnom, da ne duljim, ja sam koma jer stvarno neznam od kud ta sukrvica i taj osip. Molim vas ako imate iskustva, pomozite mi!
Ili bar zavibrajte za mog misonju...