Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Povrat poreza - komplikacije u trudnoći

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Povrat poreza - komplikacije u trudnoći

Na komplikacijama sam od 18.03.2007. Rodila sam 26.10.2007. Malac je prijavljen na mm-a! Imam li pravo na povrat poreza? Ja? Mm? Sto trebamo od dokumentacije?
    HVALA!!!

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

koliko ja znam ti imaš pravo, treba ti samo potvrda o uplatama od poduzeća mislim da se zove pk1. a suprug ima pravo samo ako imate neke olakšice tj račune tipa - radovi na/u kući ili stanu, adaptacije, renoviranja, zamjena prozora, klima, dopunsko zdravstveno, ili kamate na stambeni kredit. onda ti trebaju računi ili potvrde ista ona pk1 od poslodavca i naravno sam obrazac

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Franciska, treba sjest i računat.

Po mojem, povrat možete ostvariti oboje: ti na račun osobnog odbitka koji se računa za cijelu godinu (a ti dobila 2,5 plaće), a TM na račun povećanja osobnog odbitka za malca zadnja 3 mjeseca 2007. godine.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Juroslav je u pravu, ti imaš pravo na povrat poreza za mjesece u kojima si još radila, dakle do odlaska na komplikacije, a tvoj m od dana kad je rođen bebač na osnovu kojeg mu se povećao osobni odbitak osim ako mu se plaća već automatski povećala od kada ga je prijavio, ako ne onda će razliku dobiti nazad.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dajte mi recite dal ja imam pravo na povrat poreza ako sam od 24.o2.07 rodila,i kolko bi trebala dobiti dal mi se isplati predati papire :/

_________

D 1998.
    I 2007.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj div prvotno napisa
    Dajte mi recite dal ja imam pravo na povrat poreza ako sam od 24.o2.07 rodila,i kolko bi trebala dobiti dal mi se isplati predati papire :/

_________

D 1998.
    I 2007.
    Div,

imaš pravo na povrat poreza, ali ako je nešto poreza i uplaćeno.

Drugim riječima, ovisi o tome da li si u 2007 godini ostvarila neku plaću (iz koje je plaćen porez i/ili prirez) ili neku drugu vrstu dohotka. Ukoliko jesi, onda imaš pravo na povrat. Kolika će biti visina povrata to ti ovdje na forumu nitko ne može reći, jer sve ovisi o uplaćenim porezima, te tvojim osobnim odbitcima, a te podatke znaš samo ti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •