-
evo i meni plusića
danas ujutro ( 29 dc) odvažim se i napravim test- kad ono plus vidljiv iz aviona!!!
ovo mi je treća trudnoća, prva savršena, druga u u 9. mj prošle god kiretaža-blighted ovum, svi nalazi nakon toga uredni
i sad me obuzimaju strahovi-šta ako.......? nisam ni sama sigurna kada ići na pregled, najrađe bi čekala 7. tjedan. muči me još i to što je do začeća najvjerovatnije došlo 3. dan nakon zadnje tablete klavocina ( neznam dal to ima kakve veze i to što sam 4 dc ( znači u vrijeme menge) bila na rtg sinusa?
-
Što se tiče Klavocina i RTG prije začeća ne moraš se bojati.
Čestitam!
-
čestitam i želim ti da strahovi brzo prođu
-
čestitam
-
Najiskrenije čestitke i sretno!! :D
-
:D :D :D cestitam! ajde drzi se i ti isto think pink!
-
Cestitam! Jako mi je drago za tebe nakon tog loseg jesenskog iskustva!
Ne trebas se bojati ni antibiotika ni rtg prije zaceca.
-
joj, hvala cure, stvarno sam tako happy, a i valjda će ti strahovi s vremenom nestati
jedino se dvoumim oko toga kada ići na pregled. u biti se i ne bi žurila, ali bi htjela što prije na bolovanje zbog gripe i tih virozica jer sam ja užasno boležljiva i osjetljiva pa me strah prehlada ( upravo preboljen sinusitis ( gadan) i upala uha, a prije toga bronhitis!). mali mi je isto dosta boležljiv pa bi ga izvadila iz vrtića da budemo lijepo skupa domeka....
a opet.....sa5,6 tj se vidi samo GV i ŽV pa ću se samo živcirat do kad se ne vidi plod i otkucaji...stvarno nisam pametna.......
-
tako mi je drago alanat :D :D
sjećam se kako je to bilo ove jeseni i zato sam sigurna da malo teže izbjegavaš strašljive misli, ali one ničemu ne pomažu.
ja sam si na početku ove T kad sam imala sto strahova pomagala ovako, na svaku pomišljenu glupost bi rekla: moje tijelo je zdravo, moje maternica sa lakoćom nosi savršeno zdravu bebu koja napreduje kako treba.
najprije sam si bila smiješna jer nisam tip od takvih stvari, ali stvarno mi je pomoglo.
sretno!
-
-
Čestitam od
:D :D
-
-
čestitam od
-
-
Čestitam :D
Što se pregleda tiće stvarno nema smisla da odeš prije 7-8 tj jer biš se samo još više nasekirala. Za otvoriti bolovanje, nazovi gin i oblasni mu šta te plaši, ili tvog soc. doktora opće prakse neka ti otvori bolovanje. Vjerujem da neće imati problema oko toga.
-
čestitam od srca i da sve dalje bude super :D
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma