prvo moj primjer:rođena u 36 tj. i bila 6 dana na neonato. kad mi je madoišlo mlijeko (otprilike drugi dan) počela sam joj nositi izdojeno.pila je samo 30ml. i bila mirna 3 sata.kad su je izvadili iz inkubatora počela sam dojiti, ali nam je išlo jako teško(uspavana beba)pa, sam ju ipak hranila izdojenim!po noći nisam smjela kod nje zadnj,put u ponoć pa tek sutradan u 8.obavezno sam navijala sat i izdajala se u 4 ujutro!bila sam i ja u bolnici 6 dana koliko i ona,pa smo zajedno otišle kući!dona je sve sjelo na mjesto,njoj nije odgovarao onaj tempo(ja smjela dolaziti u 8,ona kod kuće jela u 9)sad je 3.5 mj samo siki i super je!SRETNO!

primjer 2:kolegica,rodila u 34 tj. bile su 2 tj. u bolnici .isto se počela izdajati i nositi mlijeko,nakom par dana je pitala da li ona smije hraniti na bocu,(oni ju izvade iz inkubatora,ona ju nahrani po nazad)pa su joj dali,nakon još tri dana je počela dojiti i hranila na bocu (uspavana beba). sad su doma isključivo doji i sve je o.k

moram pitati,jer kolegica može cesto do bebe, u osijeku postoji internat za mame da možeš do bebe svaka 3 sata ako tebe otpuste,a beba mora ostati?